Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Karavida

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Karavida

    Bugün bi karavida vurdum tutmak için inmiştim ama baktım zorlanıyorum derin cıktı zıpkınla vurdum şimdi daha önce böle bi deneyimim olmadı babamda pişir yiyelim diyor 800-900 gr arası ölmeden pişirmem hayatta şuan buzlukta napayım ben bunu nasıl haşlayayım yada daha kolay bi tarifi varsa ? :001_unsure:
    aa






  • #2
    Cevap: Karavida

    sirkeli suda haşla zeytinyağı ve limon ile hazırlanmış sos ile afiyetle yiyin. vurduğun için içi erken boşalacaktır. bir an önce kaynatın. içi sıvıdır o hayvanın.

    Yorum yap


    • #3
      Cevap: Karavida

      bence direk kuyrugu kes sadece kuyrugu hasla eti kuşbaşı dogra limon zetinyagı biraz nane ekle yemeye hazır

      Yorum yap

      Hazırlanıyor...
      X