Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Akya,Lambuka, gibi yağsız balıklar için tariflar...

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Akya,Lambuka, gibi yağsız balıklar için tariflar...

    Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu balık türleri yavan oluyor ve benim dipfirizde 4 kilo lop akya eti var kılçıksız fleto halinde :twisted: .Malum öğrencilik 2 günde bir balık var menüde.Sizin sos vesaire değişik pişirme tekniklerinizi bakliyorum...

  • #2
    Onur ben genelde balık yağsızda olsa mangal için zeytin yağı, limon, sarımsak üçlüsünü, Tava için tereyağı kullanıyorum ve balık kızarmak üzere iken tereyağına karabiber atıyorum. Fırın içinse balığı aliminyum kağıdın içine zeytin yağı , limon , tereyağı, ve kabuğu soyulmamış sarımsak tavsiye ederim.İnan bütün o yenmeyen balıklar yenir hale geliyor.

    Yorum yap


    • #3
      Emrah sağol artık yaparsın Antalyada da bize.Sarmısağı dehşet severim balıklarda da kullanırım tarif içinde teşekkürler...Akşama fırında Akya gelen var mı :twisted:

      Yorum yap


      • #4
        Sen önce chat e gel

        Yorum yap

        Hazırlanıyor...
        X