Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008   #1 (permalink)
Murat VARLI
ZIPKINCI

Murat VARLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat VARLI - MSN üzeri Mesaj gönder
Zarganaların katilini hakladım...Saroza devam.

sevgili badim erdinç ile yapmış oldugumuz dalışımızda kesat bir şeylerin gittinin farkına varmıştık.erdinc beni suda yalnız bırakarak işi oldugu için ayrılmak zorunda kalmıştı 1.5 saatligine ve karada malzemelerimizi koruyucu site bekcisine bırakmıştık.balıklar o kadar telaşlı o kadar ürkek ve birden ani bir şekilde ortalıktan kaybolmalarının nedeni buymuş.suda zor bela kılcık görememizin nedenini buldum.gezmiş oldugumuz erişteliklerde ve yarlarda balık görememek beni üzmüştü daha sonra girmedigim bir yere yüzerek gitmeyi planladım yanlarından gecmiş oldugum oltacılara balık tutup tumadıklarını sordum bir 10 dk mola vermiş oldum acıkcası.oltacılarda kıyıda gezme acıga gitmem gerektigini söylediler. koya akya girmiş oldugunu söyledi oltacı amcalardan biri.bende bunun kanaatına nasıl vardıklarına merak ederek sordum.yüzlerce zarganaları koya sıkıştırmış zarganalar suyun üzerinde kuyruklarıyla koşarcasına hareket ediyormuş.tamam dedim ve kendi içimde strateji geliştirerek verdim kendimi çapraz denize.yat kalk yat kalk asker egitimine başladım alcak sürünmeler yaptım ve parıltıları fark ettim.güzel bir sürü denk gelmişti.360 derece dönmeye kalkıştılar aralarında en büyüklerine atmaya calıştıysamda içimdeki ses garanti olana atmam gerektigini söyledi ve bu mubarek hayvanı elde etmiş bulundum.....lambukayı sevgili badim erdinç temizlediginde içinde taze olan 2 adet zargana cıktı nasılda 2 ye katlamış onları.damaklı bir balık dili dahi bulunuyor.
şunu itiraf etmeliyimki dana eti tavuk eti halt etsin lambukanın yanında bizzat mükemmel bir eti var ben cok begendim nedendir bilinmez belkide badimin yapmış oldugu lezzsetli tarifinden kaynaklanıyordur....

buda bizim hayatında ilk kez böyle bir balık görmüş site bekçimiz aydın kardeşimiz.balığı çiğ çiğ yiycekti zor aldık elinden.

Ok gibi doğru olsam yayla atarlar beni,yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...

Konu Mustafa PAKER tarafından (07-10-2008 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğraflar düzenlendi.
Murat VARLI isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla