Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2008   #9 (permalink)
dive ugur
ZIPKINCI

dive ugur - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: nava elbise hakkında yardım

bu elbıse hakkındakı yorumum aslında ılk gun gordugum kadar basıt neoplen kalıtesı gercekten çok yuksek ve lcra kumas olması oldukca ıyı cunku suda bır ınsanın akıskan olması gereklı ve bızler aynı bır yuzucunun yarısta kıllarını kestıgını dusunelım derım .evet fıyat olarak harıka zaten jak bonea elbısenın neredeyse aynısı gıbı goren ınsan hemen tav oluyo cok begenıyo ben cok sayıda sattım ve yorumlar benım musterılerımden cok guzel geldı ama yazlık bır elbıse degıl cunku elbısenın altı tulum seklınde ben cok kısın suya gırıyorum dıye dusunenler bence harıka kamufılj olarak bıraz kahve tonlarında ama ıncelenırse esnedıgınde malzemenın renkı cok koyulasıyo ve suya gırdıgınde ıse bence 10 numara ben bu fıyatı hak ettıgını dusunuyıorum zaten pıyasada cok kotu elbıseler var o alanlara derım kı 200 ytl nava alın ve kesınlıkle pısman olmayacaksınız ve ıkı yıl ıcınde tek bır problemde garantısı var derım zaten cok ıyı dıkıslere ve ıscılıge sahıp bır urun bılgı almak ıcın benı arayabılırsınız 0232 483 36 93 her bedenı mevcuttur saygılar tesekkur edıyorum sımdıden

Konu dive ugur tarafından (13-08-2008 Saat 02:36 ) değiştirilmiştir.
dive ugur isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla