Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008   #21 (permalink)
burak numan
ZIPKINCI

burak numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: MARMARACILAR Lütfen cevap yazın..

Degerli Arkadaslar ben dun adalardaydım gorus sıfır ve bu kirlilik sert poyrazın etkisiyle korfez suyunun marmaraya girmesinden kaynaklanıyor ve kısa surede duzelecek gibi gozukmuyor....anadolu yakasında deniz yesil bir renk almıs ve gorus sıfır...balık olmadıgı gibi gorus de olmayınca insanın midesi bulanıyor tabi..... avrupa yakası ve marmaranın trakya kısmında da durum pek iç acıcı deil istanbulda sarayburnu ve rumeli harici gorus yok....bi şekilde bir kampanya baslatıp derdimizi biran önce yetkililere ulastırmalıyız.. bu arada baska bir sorun da av yasagına ragmen buyuk gırgır ların balıgın goc zamanında canakkale den gelen balıgı tekırdag civarlarında sıkıstırıp avlamaları bu yasagı nasıl deliyorlar anlamıyorum....bu para duskunleri balıgı bitirdikleri zaman ne yapacaklar acaba...arkadaslar bu gırgırların tanesi 500 000 -1 000 000 dolar arası ve herifler bir senede parasını cıkarmaya calısıyor sularımızda bu sekilde avlanan yuzlerce bilincsiz gırgır sahibi var iki sene önce tonlarca hamsi ve palamut avladılar gecen sene yoktu tabi ...bu insanlar son donanımlı tekneleri ile bilincsiz ve yarını gormeden avlanmaya devam ederlerse biz daha bu forum koselerinde balık yok diye cok aglarız...
burak numan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla