Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008   #1 (permalink)
divemasteronur
ZIPKINCI

divemasteronur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

divemasteronur - İCQ üzeri Mesaj gönder divemasteronur - MSN üzeri Mesaj gönder
Angry İmrozsub(hakan gencer) sİzden aliŞverİŞ yaptim suÇum bu oldu(tepkİnİzİ belİrtİn !!)

Sayın forum sakinleri;

sizden çok özür dileyerek 1 yıllık bir konuyu hortlatıyorum ama hakkımızı aramak anlamında bunun yapılmasının şart olduğunu düşünüyorum.Aşağıda bahsetiğim İMROZSUN HAKAN GENCER'DEN almış olduğum Patos 120 lik zıpkın konusunda hiçte etik olmayan ve defalarca çözüleceği söylenmesine rağmen çözülmeyen adeta parayı alana kadar güzel hoş ama parayı aldıktan sonra asla malının arkasında durulmayan bir anlayış söz konusundur.Ben ilk zamanlar art niyet aramadım ama artık kesin biliyorum bu adamdan alışveriş yapmayın piyasada hakkında neler neler dolaşıyor benim başıma gelenin envayi çeşidi başka satın alanların başına gelmiş ve ilk inanmamıştım ama görülüyorki 1 yıldan fazla oldu zıpkını alalı hala çözülmedi ve çözülmeyecekte.Konuyu merak edenler aşağıda görebilirler ekledim başımdan geçen alışverişi.Kazık atan,attığı kazıkla kalmıyacak cezasını biz tüketiciler o adamdan alışveriş yapmayarak verelim.Bu gün benim başıma geldi yarında sizin başınıza gelince benim hissettiğim(yahu ben enayimiyim)düşüncesi beliriverir kafanızda...TEPKİNİZİ LÜTFEN BELİRTİNİZ.SAYGILAR...

İMROZSUB(HAKAN GENCER)İLE ARAMIZDA GEÇEN ALIŞVERİŞ TARİHİ (NİSAN 2007)

Arkadaşlar selamlar;
Bir kaç ay önce İmrozsubda hakan beyden patos 100 lük zıpkın almıştım kendisini daha sonra aradım ve bu zıpkının kısa geldiğini daha uzun bir patos ile kargo ücreti kendime ait olmak üzere değiştirmek istediğimi belirttim.Tamam buraya kadar herşey normaldi bana olumsuz bir yanıt vermedi hakan bey tamam değiştiririz farkını verirsen dedi.Bende ona 30 YTL fark yolladım ve değiştirceğini söyledi bana.
İşte olay bundan sonra başladı hakan bey zıpkını yolladı bana geldi zıpkın geçde olsa fakat bu sefer şiş yok.Aradım hani dedim şiş aa şişi unutmuşmuyuz dedi bu seferde şişi yolladı tabii ve noldu bilin bakalım ilk kargo 8 ytl ikincide 8 ikiside bana yani 15 milyon civarı boşu boşuna kargo ödedim.Ya burda sen unutmuşsun yollamayı benim ne suçum var dimi.?Ama ben ödedim ve ses çıkarmadım.Aldım şişi eve gittim ikinci sefer sadece şişi yolladığında tabii seviniyorum aldığım zıpkın ve gönderdiğim zıpkın patos open pro idi sadece gönderdiğim 100 lük alacak olduğum 120olacak ve ikiside güldiken olmalıydı.Yaw eve bi geldim açtım bi baktım şiş 160 lık normal çentikli şiş ama göndermesi gereken patos 150 cm güldiken olmalıydı.Arkadaşlar yani burda bu kadar anlaşılmıcak ne var anlamadım her defasında elli kere kargo vermek zorundamıyım yaw tekrar aradım hakan beyi ve bana dediği ne biliyormusunuz.ELimizde güldiken kalmamış hem zaten BİZ NORMAL ÇENTİKLİ ŞİŞLE ,GÜLDİKENİ ŞİŞİNİ AYNI FİYATA SATIYORUZ yaw baştan niye söylemiyosun ki bende ona göre alırdım veya almazdım bunun böyle olmadığını çok iyi biliyoruz.Gül dikeni herzaman pahalı şiştir.
Bunu buraya yazmak istemezdim ama yapacak bişey kalmadı gereken yapılmadı.Yapılmasını istiyorum.Saygılar....
divemasteronur isimli üye çevrimiçidir (Online)