Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008   #1 (permalink)
SERKAN KOÇYİĞİT
ZIPKINCI

SERKAN KOÇYİĞİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SERKAN KOÇYİĞİT - MSN üzeri Mesaj gönder
ilk sinavrit avım çok güzel oldu..

Her avda olduğu gibi bu avda da sabah erkenden kalktığım gibi son hazırlıklarımı yapmaya başladım.Ve kamptaki dalış arkadaşımda geldikten sonra, deniz bisikletine bindiysek doğru meraya .. saat 5.30 6 gibi suya girdik . Arkadaşım henüz benim kadar dalamadığı için kara kıyı takip ediyordu bende 10 15 metre suda aşşağıyı tarayarak aynı hizada ilerliyorduk. benim o günkü umudum o sulardaki iri sargoz, karakulak, ve en sevdiğim balık olan sokar avlayabilmekti. zıpkın zaten ayrı bi konu 75 likten 11o luğa geçmiştim biraz zorlanıyordum ama balık vurmasıda güzel hani .. neyse yüzdüm yüzdüm ve aşşağıda papaz balıklarının hızla kaçıştığını gördüm. aklıma direk büyük balık olma ihtimali geldi. ama sinarit bir rüya gibi bişeydi benim için.. şansımı denemek ve aşşadaki yarağıtı görmek için iyice nefeslenip daldım suya, tam dibe vardım derken o mükemmel balığın gözlerini farkettim önce dibe yatarken balık bende uzaklaşmaya başladı ama yavaş yavaş gidiyor .. sanki az sonra gelcem dergibi . ve öylede oldu agaşona hemen cevap veren sinarit tam diklemesine şişe doğru gelmeye başladı.. siteden izlediğim sinarit videoları yazıları iyice okuduğum için ilkde olsa baya detbirliydim balık çok hızlı olduğu için yan vermeden diklemesine kafaya sıktım. ama müthiş hızlı bir balık mış gerçekten şiş çıkmadan önce sesi duyup döndü ve şiş yandan yüzgecine girdi. sanki hala video izliyorum aynıları oldu balık başladı makaradan ipi çekmeye.. Çekti çekti en sonunda balık tükendi. artık yanına gitme vakti gelmişti. balığı elime aldığımda o an dünyanın en mutlu insanı oldum ilk defa avlamıştım. dier sinaritide aynı şekilde vurdum.. hikaye aynı yani. Av bittiğinde artık balığı babama göstermek için can atıyordum , babam balığı görünce ilginç bir yorum yaptı ama hoşuma gitti .. '' Oğlum artık sende Milli oldun ''

İnşallah beğenirsiniz. Darısı herkezin başına. Teşekkür ederim

Konu Sinan ACARSOY tarafından (01-07-2008 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Avın hikayesi eklendi
SERKAN KOÇYİĞİT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla