Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008   #1 (permalink)
volkanince
ZIPKINCI

volkanince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

volkanince - MSN üzeri Mesaj gönder
28-06-08 volkan,ozan,kemal

Arkadaşlar çok keyifli bir gündü,Çok vurduk çok kaçırdık.Kemal ve ozan abilerime bu güzel günü ve harika dostluklarını paylaştıkları için tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.Bu arada ahmet abimizide unutmayalım .Hem arabamızın hem botumuzun kaptanlığını yapıp kahrımızı çekti bir teşekkürde ona gitsin.Avlarla ilgi hikayelik pek bişey yok .Girdik,gördük,vurduk.Sadece sargoz enterasan oldu.Merada ozan abiyle karşılaşıp biraz sohbetten sonra biraz açığa çıkıp bişey olup olmadığına bakmak istedim ,dönerkende önümde balık varsa ozan abime paslamaktı niyetim .Tam sığlığa gelirken bu kuzucuku gördüm ve yattım.Kısabir tereddüt ve atış .Kalmasına bende şaştım doğrusu.Hatta okadar şaştımki dizgiye takmama rağmen hala çipura sanıyodum ozan abi söyleyince tekrar dizgiyi açıp bakınca ne olduğunu gördüm.Bu arada benim avın biri hariç tamamı kelebeksiz şişle yapılmıştır ilk atışata sukoyuveren "ipnea" kelebeğe aldırmadan devam ettik ve bunlar çıktı.Bir çipura birde sarıkuyruk şişten kurtulduğu için yaralı bıraktık .Toplam 17 atışta iki ıska fena bir ortalama değil sanırım.son olarak avlar 0-5 mt arası yapılmıştır.Hepinize sağlıklı dalışlar.