Konu: 4*4 lada
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008   #6 (permalink)
ES_EM
Guest

Cevap: 4*4 lada

Alıntı:
zeynel aksakal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benzin tüketimi çok yüksek,uzun yolda kabin içinde aşırı motor gürültüsü ve motor ısısından dolayı çok yorucu.Yetkili yetkisiz servislerde parça ve işçilik fiyatı çok yüksek.Çok eskilerde kalmış teknolojiye sahip(hidrolik direksiyonu bile opsiyonel sunuyor) ki klima falan hak getire..

Ayrıca arazi performansı iyi olmasına karşın aracı yolda tutumak bir mesele.Normal bir hendekte bile basket topu gibi sekiyor.

Sırf fiyatından dolayı belki başlangıç için alınabilir ama 3-4 ay sonra bir suzuki yada landrover defender yada toyota landcruiser fj40 gibi modellerle değiştirileceği kesin olan bir araç..
ben söylediklerinizin hiçbirine katılmıyorum evet benzinde 350lira yakıyo ama karbıratörlü bir araç için normal ben tüp taktırdım 180 lira şehir içi yakıyor motor gürültüsü derseniz cadde arabası değil arazi aracıdır ki bu gürültü normaldir işçilik ve parça olayına gelince şahin doğandan daha ucuz çünkü hala sıfırları üretiliyor parça sıkıntısı hiçbirşekilde yoktur çok eskilerde kalmış teknolojiye sahip demişsiniz evet öyle olmalıdır zaten sonuçta araziye çıkıyoruz elektrikli aynalar ve ısıtmalı koltuk dağda işimize yaramaz hidrolik dreksyon demişsiniz arajide emin olun ki hidrolik dreksyon artı değil eksi bir olaydır klima demişsiniz 1500 metrede klimaya ihtiyacınız olmaz emin olun araç basket topu gibi sekiyor demişsiniz evet sekmesi yaylanması lazım ki yolda bırakmasın ve aracı yolda tutmak mümkün değil demişsiniz ben sizin bu arabay bindiğinizi düşünmüyorum sadece internetten araştırıp buraya aktarma yapmışınız ki bu baya yanlış bana göre