Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008   #4 (permalink)
XMURAT
ZIPKINCI

XMURAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

XMURAT - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Sarozun orfozları

bu ibişler varken sonra adama sorarlar... sayın XMURAT bu sene bir adet orfoz avı yapacağınızı halka açık bir forumda PERVASIZCA beyan ettiniz siz nasıl bir ETİK avcısınız........... bila bila bila bila...... işde cevabım ben etik avcıyım bu başlıktaki ve bunun benzerlerini yapan ( tüple gece gündüz yada nargileyle, gece fenerle ( parantezin parantezi ( ben taşaltında fenerede karşı değilim kullanırım ETİĞİM BOZULMAZ....) miktar fazlası av ( bunada karşıyım 5 kg yetersiz) ( isteyenle tartışırım ama gözü dönmüşleri görünce dahada azaltmak gerek sananların aksine çünkü adamın gözü dönmüş TAKMIYOR ZATEN ) . kıyı oltacısını geçtim, dinamitçisinin ALLAHIM belasını vermiş,........................................... .................................................. .................................................. .......... gırgırına, trolüne ne girecem mikrofona kadar yolları var....................

sadede geleyim bu ülkede yasaklı balıklara bırakın serbestliği bazı türlere yasak getirilmeli........ getirilmeliki biz genel kurallara bağlı ZIPKINCILAR avlamasın...... avlamasınki......... o denizden bu şekilde nema isteyen 3-5 , 300-500, 3000- 30001 KURNAZ bizleri 364 gün SALAK yerine koysun......... yooooooooooo okadar UCUZ DEĞİL benim canım 1 gün o avı isterse ülkemin genel vaziyetinide bilen bir SORUMLU VE ALGILAMASINDA anormallik omayan kişi bunu YEMEZ......... YİYENLER varsa ben ne yapayım.

bu konu üzerinde daha çok çatışma ve tartışma olacaktır buyrun yapınız. ben sadece senede 1 gün ve 1 seferlik o avın peşindeki adamım bunun sakın unutmayın. T.C nin herhangi bir şekilde sömürülmesine karşıyım ama kanunların kişiler karşısındaki acizliğinede lafım devletime tabiki. buyrun bir bireyiniz 365 günde 1 gün illegal olacağını beyan ediyor varsa kanunuz uygulayın ama nerde............................................. ...

BALIK VURMAKLA ADAM OLUNMAZ
SEVGİYLE İNSAN OLUNUR

Konu XMURAT tarafından (23-06-2008 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
XMURAT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla