Konu: Veda Mesajı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008   #1 (permalink)
Zıpırkıncı
ZIPKINCI

Zıpırkıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veda Mesajı

Değerli Forum Üyeleri,

Uzun zamandır aranızda bir ağabey ve kardeşiniz olarak yer almakta idim. Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak ve yeni birşey öğrenmek amacı ile katılım yapmaya çalıştım.

Kendimi, genelde bulunduğum ortamı sahiplendiğim için bazen bu forumun üyesi bazen de bunun ötesinde gördüm. Doğaldır ki biz insanlar duygusal yaratıklarız, bazen sağımızdan bazen de solumuzdan kalkmakta, çeşitli olayların etkisi altında değişik davranışları sergileyebilmekteyiz.

Son dönemde diğer sitelerce yapılan belden aşağı vurmalar sebebi ile soğukkanlılığımı korumakta zorlandığım anlar oldu. Sinirlendim, öfkelendim, tepkiler verdim.

Ben yaşamımda şu önemli prensibe fazlası ile bağlıyım.

Kimsenin ekmeği ile oynamamak ve kimseye bir haksızlık yapmamak ve adil olmak konusunda özel hassasiyete sahibim. Doğaldır ki aynı davranışı başkalarından da bekliyorum.

Hatta birine bir haksızlık yapıldığını gördüğümde, aman bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyemiyorum. O yılanın eninde sonunda bana olmasa bile başkasına zarar vereceğini gördüğüm için tedbirimi almaya çalışıyorum.

Yeri geliyor bunun için çok da duygusallaşabiliyor ve tepkiler verebiliyorum. Bunlar benim sanırım Akdeniz insanı duygusal bir kişi olmamdan kaynaklanıyor.

Bu sitede yer almayı sanırım son dönemde biraz abarttım. Kendimce burası ve burdaki doğru arkadaşlar için yel değirmenleri ile savaşan Don Kişot'a bile dönüştüm. Bunda kantarın topuzunu kaçırmış olabilirim. Bu sebeple bir arkadaşımın kalbini kırdım ise af ola.

Ancak bu sitedeki sıfat ve yetkilerimin ne olduğu konusunda sanırım bir hata yaptım. Sezardan fazla Sezarcı olmanın bir anlamı yok. Bu bana bir vesile ile hatırlatıldığı için artık bundan sonra buraya katılımım sona erdirme kararı aldım.

Dünyanın küçük olduğu, herkesin bir veya başka şekilde yarın öbür gün karşılaşabileceği ve yolunun kesişeceğini unutmadan buradan ayrılıyorum. Bu mesajımın arkasından belki bir süre daha bu veda mesajıma gelecek yanıtları izlerim. Ancak sonrasında artık burada beraber olamayacağımı üzülürek duyurmak isterim.

Bu siteden Kimseye de kırgın değilim. Herkesin kendince belli tercihleri vardır. Tıpkı benimde olduğu gibi. Sizlerden ricam lütfen beni çok da duygulandıracak mesajlar yazmayın. Bunun yerine içinizden illaki bir şey yazmak gelirse, beni Zıpkıncılığın Türkiyede hangi temeller ile yapılması konusunda kendi doğruları ile uğraşan bir ağabey, bir kardeşiniz olarak hatırlarsanız yeter. Basit bir '''yolun açık olsun''' yazarsanız bu benim için yeterlidir.

Saygı ve Sevgilerimle

Önemli Not: Lütfen geri dönme ihtimali gibi bir imkansız seçenek olduğunu düşünüp bu yönde mesajlar vermeye çalışmayın, buna burada imkan yok. Belki başka yerde tekrar buluşuruz.