Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008   #1 (permalink)
Zıpırkıncı
ZIPKINCI

Zıpırkıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kişiselleşen yazılar ve Mesajların silinmesi

Biraz önce Sevgili Oktay ile konuştum telefonda ve bazı yazılarımın kişiselleştiği ve böyle yazıların silindiğini ve silineceğini ifade etti. İnanın buna çok üzüldüm.

Sevgili Arkadaşlar şuna çok dikkat etmek gerekiyor.

Ben durduk yere hiç kimse ile ilgili bir sorunumu bu siteyi kullanmak adına hesaplaşma yerine çevirmek niyetinde değilim.

Prensip olarak kimseye arkadan da vurmam.

Malum çevrelerce malum yerlerde ŞAHISLARIMIZ ve Etik avcılığımız hakkında yazılar yazılmaktadır. Bu yazılar öyle karalama kampanyasına çevrilmektedir ki, bunu yapanlar utanmadan, sıkılmadan bizler burada yazınca, HEMEN PERDE ARKASINA GEÇİP BU DEFA ZIPKINCI YÖNEİMİNE MÜRACAAT EDİP BU YAZILARI SİLDİRMEK İÇİN BASKI YAPMAKTADIRLAR.

Peki netice ne olmakta??

Oktay'ın telefonda söylediği gibi yazılar şahsi olduğu gerekçesi ile silinmektedir.

Şimdi sorarım bu baskı yapıp yazıları sildirmeye çalışan kişilere,

siz de hiç utanma yok mu?

Sen kendi sitende şahsi hesapların için şahsımız hakkında yazılar yazmaya utanmıyorken, o terbiyesiz ve seviyesiz yazıları yazarken utanmıyorsun da biz burada bunlara cevap verince mi? yanlış oluyor.

Ben bu sitenin bir üyesiyim ve diğer sitelerde yazmayan birisiyim. Peki ne yapmalıyım. Pabuç mu bırakayım bu kişilere.

Yazımda kimseye hakaret etmedim. Sadece yaptıklarını yüzlerine vurdum. Ve millet bu kişileri tanısın istedim.

Onlar ne yaptı. Tabii ki ilk yazdıkları gibi mertlik ile alakası olmayan bir şekilde arkaya dolanıp ZIPKINCI YÖNETİMİNE MÜRACAAT EDİP yazılarımın silinmesini talep ettiler. Çünkü bu arkadaşlar Ali-Cengiz usulü yöntemleri benimsedikleri için şahsıma cevap veremediler. Veremezler.

Sayın Zıpkıncı yönetimi ben enaz sizin kadar rahatsızım bu tür durumlardan, ancak ben sadece bu sitenin bir bireyi iken, bu kişiler burası ve buranın üyelerini, Yöneticilerini kendi sitelerinde al aşağı ederken, bizim bu kişilere cevap verme hakkımız yok mu?

Ayrıca bu yazıların temeli ne bizim özel yaşantımız ne de kişisel konularımız. Konu Etik avcılık yapanlara ve onları barındıran ZIPKINCI'ya iken bu nasıl olurda sanki avcılık dışı konulardan buraya gelmiş gibi algılanır.

Deniyor ki, bunlar şahsi konular. Peki aşağıdaki alıntıladığım yazı şahsi değil mi?

Alıntı:
Aşkın YILDIRIM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay vay usta forumcu Ünsal Sezer acemilikden dem vurmuş. Bu durumun keyfini çıkaramadım hırsımı alamadım niye kilitliyorsunuz diyor. Yani amaç keyif çıkarmak öyle mi? Bu söylediğin Selçuk bey için "ayıptır, yanlıştır" diye tabir edilenden bin kat daha ayıp. Şu msjlara bak seviyeyi düşürme Ünsal bey. Bu sana ilk ve son uyarım olsun.
Eğer yazılarımı bir kalemde silecek ve cevap hakkımı elimden alacaksanız, sizden bir ricam var.

Sildiğiniz yazılarıma ben emek veriyorum, saatlerce vakit ayırıyorum. Diyebilirsiniz ki biz bunların yayınlanmasına izin vermiyoruz. O zaman bu yazılarımı bana geriye gönderin. Ben bunları yayınlayacak yer bulurum.

Millet Zıpkıncı.com'un üyelerine, YÖNETİCİLERİNE başka yerlerde saldırsın biz de buna sessiz kalalım. Kusura bakmayın ama benim bu yazılarımı yazarken ki tek beklentim bu hakkında yazı yazdığım kişilerin HATALARINI KABUL EDİP ÖZÜR DİLEMELERİDİR.

Bana şereften bahsedenler bu yaptıkları ile ne kadar da ŞEREFLİ olduklarını bir kere daha gösterdiler.

Eğerki ZIPKICI sitesinde bu yazılarım şahsi olduğu için yayınlanmayacak ise bana, benim sildiğiniz yazılarımı iade edin.

Ben bunları yazacak yer bulurum.

Ancak unutmayın ki, buna sitede sadece basit bir üye olmam sebebi ile bunun yapıldığını düşünürüm. Bu sitede sahip olsam bu yazımı silemezsiniz. Bu sitede Yönetici olsam gene bu yazıyı silemezsiniz.

Bu yazılarım sebebi ile bu yazıyı yazan olarak her türlü sorumluluğu, sıkıntısı bana aittir.

Millet sayın Selçuk Dilşen'i yazarken şahsileşmiyor da, biz şahıslarımız hakkında yazılara cevap verince mi? konuları şahsileştiriyoruz, söyler misiniz?

Sevgili Oktay, sizlerden şahısları hakkında yazı yazdığımızı söyleyerek bu yazıların silinmesini talep edenlere, hiç demiyor musunuz ki, sizde sitenizde şahsi bazlı yazılar yazıyorsunuz. Peki siz neden o yazıları silmiyorsunuz diye..!

Bu nasıl bir adalet.

O zaman benim elimi kolumu bağlarken, karşı tarafa da sorumluluk yüklemeyecekseniz böyle adalet olur mu?

Ben her defasında yazısına müdehale edilecek bir çocuk gibi burada yer alamam. Kusura bakmayın.

Yönetim olarak bu siteyi ve onun üyelerini bu durumlarda böyle yapayalnız bırakacak iseniz. Ben de gider kendime özgürce yazacak yerler bulurum.

Yazımı son derece üzülerek yazdığımı, bunun kişilik haklarımı korumaya yönelik bir durum ifadesi olduğunu anlamanız dileğimle.