Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008   #18 (permalink)
A T I L I M
ZIPKINCI

A T I L I M - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Selçuk DİLŞEN ve yaşananlar (Şahsi fikirlerim)

Öncelikle son dört beş gündür durmadan hırgür eden yaşları 40 ile 45 arasında değişen heralde 10-15 abiye teşekkür etmek lazım.. Sayelerinde tüm zıpkıncı forumlarının tadı tuzu kaçtı...

Ben olayı yaşlarına bağlıyorum...telefonun icat olduğunu bilmiyorlar sanırım...ararsınız birbirinizi toplanırsınız biraraya ne haliniz varsa görürsünüz...dövermisiniz yaralarmısınız?

İşin garip yanı her tarafın zıpkıncının sorunlarına çare bulacağını iddia etmesi bence...bu kafa yapısıyla hangi soruna çözüm bulunabileceğini çok merak etmekteyim...

Bütün kirli çamaşırlar ortaya döküldü...yok efendim orfozlar yok kilo aşımı yok yasak saha yok ticari avcılık...bu forumları sahil güvenliğide su ürünleri de sirküleri hazırlayanlarda olta avcılarıda izliyorlardır eminim...ortada bunca olumsuzluk varken biz bu adamaları kendimize nasıl güvendirebiliriz...

Bir başka forumdan Gürol Bey diye birinin yazısını aktarmak istiyorum önemli gördüğüm için...

Herkese Selam....
Bu topiğe yazmayı uygun gördüğüm şey aslında bu topiğin ana konusu değil. Ama ilgili ... Yazdıklarımı sabır ve önyargısız okursanız ne demek istediğimi anlayacak sağduyuya sahip olduğunuzu biliyorum.
Dün uzun ve sıkıntılı bir gün yaşadık. Gökhan Çetin (Zıpkınla balık avı kurul üyesi), Mustafa bey (Zıpkınla balık avı kurul başkanı) Osman Poyraz (Sualtı avcıları dernek asbaşanı), Onur Güner (dernek üyesi) ve ben (sualtıavcıları yön.krl.üyesi).Kuruldaki arkadaşlar güzel bir çalışma hazırlayıp gelmiş. Bizde kendimizce birşeyler hazırlamıştık. Detaylara girmeyeceğim Gökhan marmarise vardırkan sonra, dinlenip detayları yazar. Ben en çok etkileyen ve şaşırtan konuyu burda sizlere sunmak istiyorum. İnanın bana dün gece uyuyamadım. Sadece ve sadece bu yüzden.
Sirküler toplantısına yaklaşık 14 amatör olta avcılığı dernek başkanı gelmişti. Federasyonları olmadığı için federasyon temsilcileri yoktu. Bizler ise bir dernek bir federasyon temsilcileri. Şansımıza ayrı bir masa denk geldi. Aynı salonda ayrı bir masa.. Toplantıyı yöneten kişilerin bile dikkatini çekti. Zaten doğal olarak toplantı boyunca bizler farklıydık.
Gelelim beni etkileyen olaya.. Uykumu kaçıran olaya..
Arkadaşlar bu adamların hepsi bizi katil gibi görüyor bu bir..
Bu adamların hepsi ama hepsi bizim yazıştığımız forumlarımızın hepsini okuyor bu iki.
Orfoz konusu geçerken ben (birazda ateşli bir şekilde) anayasal haklarımızdan bahsederek, koruma altındaysa herkese yasak olsun tüccar balıkçıya serbest, amatör olta ağcıya serbest bize niye yasak vs.vs. derken başkan dediki '' hırsınıza hakim olabilirmisiniz'' bende utandım ve ''pardon bu benim konuşma şeklim ama dikkat ederim'' olarak cevaplayınca adam ''yok yok şahsınıza demiyorum siz zıpkıncılar orfoz konusunda hırsızına hakim olabilecekmisiniz'' dedi.. Bir iki saniyelik afallamam geçince ''Siz bizim amatör olduğumuzu baştan kabullenmiyorsunuz sanırım'' dedim
Sebebini düşündüm tüm gece o yüzden uyuyamadım. Bunlar bizi okuyor arkadaşlar. Bunlar bizi takip ediyor arkadaşlar. Bu satırlarda her şeyi aleni yazıp yazışmaktayız. Herkes herşeyi görüyor ve siz birbirinizi yiyorsunuz, nasılsa sizler orfoz katili, kaçak avcı, siz kendi içinde anlaşamayan guruplarsınız diye düşünüp buna inanıyorlar. Çay kahve molasında konuştuğum her bir amatör olta dernek temsilcisi sorduki siz hangi forumda yazışıyorsunuz. Nick name ile bile tanıyorlar.
Bu yazdıkları okuyup inanmayanlar varsa Gökhana sorabilir. Siz burda birbirinizi yemeye devam edin; adamlar tüfek boyunu 70 cm ye sabitlemeyi düşünüp, kilo limitlerini 1-2 kiloya düşürmeye, eşkinayı yine yasaklamaya çalışmaktalar. Yani
Bence kişisel yada kurumsal yada ruhsal birleşme zamanı geçti gidiyor ..
Haberiniz Ola...
Gidin biraz dalın serin su herkese iyi gelecektir.
Saygı ve sevgilerimle

Gürol Özşenoğulları (umarım Gürol Bey kusuruma bakmaz...)

Oktay Abi sizde kusura bakmayın...Sizin görüşlerinizle ilgili konunun altında fikirlerimi belirttiğim için...