Alıntı:
Oktay UZDİYEM´isimli üyeden Alıntı
Bir ekleme daha yapıcam izninizle. Ben Selçuk abiye "geçmiş olsun" dileklerinde bulundum. Fakat görüyorumki bu dilek yerine "allah belanı versin" tarzı dileklerde bulunmamız gerektiği düşünülüyor. Sizlerden rica ediyorum. Ben bu konuda beni düşman görenlere bile "geçmiş olsun" derim hatta Yusuf abi bana bunları yazmana rağmen seninle karşılaştığımda halini hatrını sorarım. Ne ben sana, nede sen bana bir kötülük yapmadık. Ama düşman gibi davranıyorsun. Selçuk abinin yaptığı hatadır ve aksini söylemedim hiçbir zaman. Ama hala benim abimdir. Saygılar... |
Oktay sen benim kardeşimsin, kesinlikle hiç bir kimse için senin ifade ettiğin gibi "Allah belanı versin" tarzında bir uslupla konuşmanı değil düşünmeni bile istemem ve kesinlikle hiç kimseyi düşmanım olarak görmem. Eğer sende, bizim sitede yazmış olduğum mesajda seni düşmanım olarak gördüğümü düşünüyorsan kesinlikle yanılıyorsun dediğim gibi sen benim kardeşimsin.
Ben açık ve öz konuşmayı severim laf kalabalığını hiç sevmem bir hata yapılmıştır ve yapan kişi bu camiaya örnek teşkil eden kişiliktir. Her platformda etik avcılıktan bahseden dergilere yazı yazan limit aşımlarını eleştiren küçük balıkların korunması taraftarı olan bu işe yeni başlayan zıpkıncı arkadaşlarımıza örnek olan kişidir. Örnek teşkil ettiği için bu hatayı her ortamda eleştiririm.Yapılması gereken nasıl örnek insan olduğunda taktir ediliyorsa hatasınında senin son cümlendeki gibi görülmesidir.
Yinede söylüyorum maksadım hiç kimseyi kırmak değil, eğer yazdığım mesajda seni kırdıysam özür dilerim kardeşim.Görüşmek üzere,
Saygılarımla.l