Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008   #53 (permalink)
mnk
ZIPKINCI

Cevap: freesub mı- apnea mı

Her ne olursa olsun yeni başlıyanlar ve amatörce avlananlar için buna bende dahil bütün arkadaşlarım ve abilerim için çok çok ideal zıpkın çeşitlerinden ikisi tartışılıyor. Diyiceksiniz ki profesyönellerde kullanıyor istisnalar kaideyi bozmaz ama işler ne zaman ciddiye biniyor işte o zaman iyide olsa kötüde olsa rafa kalkıyor ama unutmıyıcagımız tek şey ilk zıpkınımız oluyor yılmazımız apneamız free sub umuz çok mu acıklı oldu. biraz espiri katıyım konuya dedim.

Şaka ile karışık olan gerçek bir yana bence bu fiyat aralıklarında göz ardı edilmeyecek kadar kaliteyide katarak yabana atmamak lazım.Bu tüfekler aslında tartışılırsada bizim kendi esnafımızın ekonomisine katkıda bulunacak şekilde tartışılırsa bilgiler paylaşılsa daha güzel olucağı kanaatindeyim Ama bu demek diyildirki kötü ise iyi diyelim..ben yazıları okudum bazı abilerim çok iyi şekilde anlatmış tüfeyin artılarını ve eskilerini bilgileri içinde ayrıca teşekkür ederiz..(zıpkın alıcak insanlarında kafalarını karıştırmıyıcak şekilde)

Ama benim yaşımdaki birinin fikrini kale alırsanız bir iki şey diyebilirim.Bu söz konusu olan tüfekleri hiç kullanmadım ama en kısa zamanda kullanıcağım benim tüfeyim başka ama bi gözlemim var bu tüfeklerin bayisi olan tanıdıgım sevdiyim abilerim hocalarımın yanında blundugum zamanlarda deng gelen dalışlarda dalıştan çıkan insanlardan edindigim bilgiler var (apnea)nın ne kadar eksiyi varsa (free sub) unda var freesub un ne kadar artısı varsa (apnea)nın da o kadar artısı var..ama ben şunu gözlemledim üretim hatası bir yana çoğu kullanıcı hatası. tüfeyin orjinal şişni deyiştirenler şiş bırakmış tüfeyi kuma atanlar tetik mekanizması bozulmuş..diyildirki üretim hatası yok freesub un golden horn ilk çıktıgında biraz sonlu idi ben öyle gördüm tüfeklerlerin bazı mekanik parçaları deyişti apnea biraz modifikasyon istiyebilir kullanım şekline göre kullandıkça şikayet oldukça gerçekten sorunu gidermek için ellerinden geleni yapıyor ana bayiler her iki firmada klasmanında çok iyiler yeniliklerini bekliyoruz.. saygılar bymnk
HOBİLER:Taekwondo,Jujutsu.araba,modifikasyon,su altı avcılığı.
mnk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla