Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008   #5 (permalink)
eskobar
Guest

Cevap: Şapka Düştü Kel Göründü....

Sevgili zıpkıncı.com yönetimi maksadım size tabiri caiz se çamur atmak değildir,ve olamazda,bende bu sitenin eski üyelerindenim,bahsi geçen şahsın bu sitede oluşuyla herhangi bir kastımda yoktur,sadece tüm camiaya yasak balıkların avlanılmasında tam bir dominant gibi görünmeye çalışan kişinin gerçek yüzünü ortaya koymaktır,o tutanaktaki tarihin hiç önemi yok bence,çünkü o tarihlerdede aynını savunuyordu bahsi geçen şahıs,ancak yaptığı şey gerçekten iç acıtıcı...ben dalikanlı adamlarla muhatap olmak isterim,öle diyip yan geldi çamura battı diyen kişi asla muhatabım olamaz...benim camiamdada yeri yoktur şahsımca...delikanlı olmak lazım...
Bizler zıpkıncıysak adımız çıkmış 9 a katil olarak,bu katillerin biz değil asıl şunlardır bunlardır diyoruz,(gırgır,trol,gece tüple avlanan,gece nargile ile avlanan,balık üretim çiftlikleri) biz seçici avcıyız kardeşler...ve biz bu konuda ilerlemek istiyor isek en küçük örneği yavru vatan kıbrısımızda dahi bu bahsi geçen türlerin belirli boy,kilo ve adetle avlanılabilirliğini hakkımız olarak istedik,bize ancak biz sahip çıkarız,ve biz batırırız tabiri caiz se,bize envai çeşit yorumlarla hayır asla olmaz diyen biri bunu yapıyorsa yorumu camiamıza bırakıyorum...SAYGILAR... SEVGİLER...