Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008   #23 (permalink)
Zıpırkıncı
ZIPKINCI

Zıpırkıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: malzemelerime el koydular

Abdullah çok geçmiş olsun. Malzemelerini almış olmana sevindim. Umarım, zarar görmemiştir.

Hukuk köşesinde Bakanlıklardan bir sürü belge edindik. Benzer uygulamalar sebebi ile birilerinin daha canı yanarsa '' Eğer illegal bir husus yok ise'' seve seve yardımcı oluruz. Her kim ki bu işgüzarlıkları yapıyor ise, unutmadan söyleyeyim kanunlarımıza göre '' Görevi Yetkiyi Kötüye kullanmaktan '' işlem yapılacaktır. Buna göre üç beş işgüzarın canı yanarsa öyle kanunsuzluğa kimse yeltenemez.

Tabii burda bize düşen ise, Hukuk'un üstünlüğüne inanıp, Amatörlükten sapmadan, doğru şekilde bu işi yapmak.

Ben de biraz önce Karaburun'dan geldim. Bir taraftan Savunmamı verdim, diğer taraftan benim davamda '' Görevi yetkiyi Kötüye kullanmak ve Belgede tahrifat yapmaktan '' sebebi ile hatalı işlem yapanları suç duyurusu ile Savcılığa şikayet ettim. Sonucunu Türk Adaletinden bekliyorum.

Ben bu işlerle uğraşırken gece dalan iki kişiyi yakalamışlar. Malzemelerine el koymuşlar. Oradaki adamlar da bezmiş bu işlerden. Gece dalanlar (belki biliyor yasak olduğunu belki bilmiyor), TÜPLE , NARGİLE ile av yapanlar adı her ne olusa olsun(SCUBACI vesaire..)bize çok zarar veriyorlar ve ZIPKINCI'nın adını kötüye çıkarıyor. Sonuç olarak zıpkını kim kullanırsa kullasın, adı Zıpkıncıya çıkıyor. Millet nereden bilsin, kim kimdir.

Biz de yırtınıyoruz biz Amatörce avlanıyoruz diye..!

Tabii birde başkaca elbiseliler var nur alem nur olmayan, ama belge bilgi olmadan bir iş yapamıyorsun.

Yerel balıkçılar yanlış usullerle avlananlar yüzünden bizi de aynı elbise içinde görünce şikayet ediyorlar. Birkaç balıkçı ile konuştum, ağlarına zarar verildiğini söylüyorlar. Ağın kesildiğini, balıkların alındığını söylüyorlar. Haaa tabi onlar da nur alem nur değiller. Bir sürü illegal yöntemi kullananları görüyorum. Buradan görüleceği üzere her kesimde yanlış yapanlar mevcut. Hisarönüne ne zaman gitsem hep yasak malzeme arayan balıkçılar dolu..! Yakalayayım da nasıl olursa olsun. Bizi bitiren düşünce budur.

Ama ben önce kendimi düzeltmekle yükümlüyüm. Sonra da kanunsuz usullerle işlem yapanların Türk Adaleti tarafından düzeltilmesini bekliyorum.

Bu yüzden, sevgili arkadaşlar, lütfen bu işin kanunu, usulü nedir diye okuyun, usulleri öğrenin. Geçen bir başlıkta güzel bir söz vardı, Hakkını bilmeyenin hakkı da olmaz diye. Hakkınızı öğrenin. Bilmeyen de sorsun bizler abiler olarak söyleyelim.

Sana belki yardımımız olmadı ama durumunun aydınlığa çıkmasına sevindim, tekrar geçmiş olsun..!

Konu Zıpırkıncı tarafından (13-06-2008 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
Zıpırkıncı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla