| Cevap: ArkadaŞlar Bundan Sonra Ben Yokum. hafta sonu osman abiyle biraz konuştuk ve tamamen haklı olduğunu düşünüyorum ve sadece büyük balık vurupta siteye hiçbir emeği geçmeyen abilerimiz veya kardeşlerimizin ayın trofesine girmiş girmemiş hiç önemli olduğunu zannetmiyorum ki tersine bu işe yeni başlamış arkadaşlarımızı gaza getirmekten başka bişey değildir bencede bu seçimleri yaparken 30 kiloluk bir akya yerine kendimden örnek veriyorum benim çupramın2.750 gram ayın trofe seçimine girmesi daha mantıklı neden mi bu site daha ağırlıklı bu işe yeni başlayan arkadaşlarımızla dolu ki örnek olacaksa bu balık olması lazım aynı şekilde osman abinin kofanasıda bu klasmanda yani derim ki brakın bu trofe seçiminde prafosyonellerin değil biz yarı amatör yarı profosyonel arkadaşların vurduğu balıklar olsun ki tadı çıksın
Bi örnek:
sarı ağız vurulmuş 60 kilo resimleri koyulmuş yılın trofesi diye şimdi ben bu işte yeniyim suda gördüm böyle bi balık ben bu balığı vursam sitede kesin yılın trofesi olur diye aklımdan geçiririm tabi zıpkındada makara yok ama olsun onlar vurmuş ben neden vurmayayım e tabi cesarette var ya vurduk sonra nolacak balık alcak bizi götürecek dibe e bende balığı alcam ya hırs olmuş ondan sonrasını yazmaya gerek yok anlayan anlamıştır
kalın sağlıcakla |