Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008   #8 (permalink)
BeyazTilki
ZIPKINCI

BeyazTilki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BeyazTilki - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: ArkadaŞlar Bundan Sonra Ben Yokum.

Alıntı:
Mustafa PAKER´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birkaç başlığa baktım ve Osman Abi'nin neye kızdığını anladım.Osman Abi vurduğu kofananın ayın trofesi oylamasına eklenmemesine kızmış.

Osman Abi kofanalı avın ve ayın trofesi başlıkları aynı günde açılmış, gözden kaçabileceği hiç mi aklına gelmedi abi? Kasten eklenmemesi gibi bir durum olabilir mi? Hiç mi görüşmedik, hiç mi karşılıklı oturmadık? Hiç mi tanımıyorsun bizi abi?

Ben açıkçası çok üzüldüm.
Mustafa kardeşim bunu düşünmedim diye bişey yok ve bu ilk defada olmuyor.Nitekim bu konuyla ilgili özelden mesajda attım bana verilen cevap trofe secimiyle ilgili gerekli bilgiler ekli ve senin fotografın küçük diye cevap verildi yani fotografın incelendiği trofe secimine uygun olmadıgı belirtildi yani fotografın atıldıgı tarihle alakası yok kardeş fotograf çok ufak bir fotograf değil ayrıca neden bu ise herkezde tel.var yeniden istense yollarım ve fotografların düzenlenebilmesi içinde yönetimdeki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim saygılar diyede mesajım var.ama cevap dahi gelmedi neyse sağlık olsun diyelim saygılar..
BeyazTilki isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla