Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008   #26 (permalink)
ycan
ZIPKINCI

ycan - İCQ üzeri Mesaj gönder ycan - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: SEACSUB X Fire

Bu zıpkın hakkında bende birşeyler yazmak istiyorum, 1 sene oldu 85 liğini alalı , 7 yahut 8defa suya girdi , çok beğenerek aldım, suda yüzerliği şişi elciği çok hoşuma gitti, ip bırakması çok kısa herkezin dediği gibi....

Ama benim elime aldığım bu zıpkın beni çıldırtmak üzere, İstoç Firar dan aldım zıpkını(300 küsür para verdim), 3 ay sonra götürdüm aldığım firmaya sorun var zıpkında diye aldılar 3 günde geri geldi tamamdır diye aldım zıpkını deneme dalışı gene aynı.

Zıpkında ki problem şişi mekanızma kabul etmiyor, siniriniz tepenize çıkıyor suyun içinde ,şişi it normal şekilde bir alıyor bir almıyor, zorla bastır yine bir alıyor bir almıyor, şiş oturmuyor mekanizmaya, suda savaşıyorsun ,gittim yeni şiş aldım apnea , üstüne misinayı incelttim yine aynı, birde üstüne ip tutma mekanızması bozulmuş zıpkını sola yatırarak elle vurarak çıkarıyorum,

7-8 aydır yatıyor zıpkın bugün gittim istoçta aldığım firar mağazasına (sağolsunlar her zamanki gibi gerçekten ilgilendiler) , sorun var zıpkında gösterdim de kabul ettiler görüntüyü, distiribütörünü söyleyin ben götüreyim karaköyde mi diye?, ama apnea getirtiyormuş Manisa 'ya yolluyacağız dediler,yarın yolluyacaklarmış kargoyla merakla bekliyorum yine aynı şekilde gelirse bu zıpkın kırıcam fotoğraflarını ekliyeceğim siteye, inanın bu kadar para verince insan deliriyor, ayın 20 sinde bekliyorum zıpkını....