| Cevap: NUMARALI MASKE İÇİN YARDIM sevgılı kardesım sorunun onemlı avcının gozu cok cok onemlıdır.. ıyı bır gorus keskınlıgı senın avının en onemlı ozellıgıdır..
senınle aynı sorunu senelerdır bende yasadım .. ama ben sorunu kolayca cozdum ..
soylekı. oncelıkle tum optıkcılerde satılan dısa bakan yuzu tam duz olan numaralı camlar var.. gorus kırılması ve bozulması olaylarını onceden cozmek ıcın optık camın dıs yuzunun tam duz olması gereklıdır.. gozunun numarasına gore bır optıkcıden en buyuk boy camın capını ogren .. sonra bu cam capında camı olan yuzune uyan bırmaske modelı bul.. her maskayı kullanamazsın kullanırsan da optık cam bulmakta zorlanırsın .. yuzune ve optım cam capına uygun maske modelını bulduktan sonra al optıkcıne gıt.. yukarda soyledıgım on yuzu duz olan numaralı organık camı optıkcıne ıyıce tarıf ederek anlamasından emın olarak ver kessın .. sonra maskeden cıkan camın kenarlerı olcusunde numaralı camın kenarlarını ınceltıp aynı olcuye getırsın .. sonra yenı kesılen numaralı camları maskenın ıcıne otruturken seffaf sılıkon yardımı ole kacırabılecek yerlerını sılıkonlayarak oturt.. sonra kurumasını bekle ve kullanmaya basla
__________________ dalış eğitmeni
Ali Galip 1955 0 rh + |