Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008   #9 (permalink)
Zıpırkıncı
ZIPKINCI

Zıpırkıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: Yasal Haklarımız-1/1 Tebliğdeki yasaklardan sorumlu değiliz!

Sevgili Murat,

Ben şu anda sahil Güvenlik ile mahkemeliyim. Ve ne üzücü ki kendilerinden(yönetici ve avukatlarına kadar uzanmama rağmen) şu ana kadar ne iyi niyet ne de anlayış göremedim. Hangi konu olursa olsun hep kantarın topuzunu bizim aleyhimize yontuklarını üzülerek görüyorum. Oysa bizler sadece Amatör Zıpkıncılarız ve sadece spor yapıp balık avlamaya çalışıyoruz.

Onun için ben onlarla tekraren bu konularda yazışmak ve çizişmek istemiyorum. Bunu dileyen yapabilir. Ben bu konuda olduğu gibi yasa koyucu olan bakanlıkların görüşlerini buraya yansıttım. Bana göre(!) Sahil Güvenliğin bunun dışında bir yorum yapma şansı yok. Gene benzeri bir hatalı uygulama yaparlar ise bunu yapacaklar bunun hesabını mahkeme karşısında vereceklerdir. Bu ülkede kimse keyfi davranamaz, kanuna dayanmayan işlemler yapamaz. Mahkeme yolları her ne kadar uzun ve zor olsa da benim tercihim bu yönde.

Ancak dileyen arkadaşlar bu yazıları Sahil Güvenlik'e gönderip onların da görüşünü alabilir. Ama unutmamak gerekir ki İlgili Bakanlıklar yasa Koyucu, Sahil Güvenlik ise uygulayan kolluk kuvveti pozisyonundadır. Umarım başvurulursa Sahil Güvenlik sağduyulu cevaplar verir.