Alıntı:
xxxxx1´isimli üyeden Alıntı
Size en az 10 tane forum gösterebilirim bu konuyu anket haline getiren ve yorumlara açık bırakan.. |
1) Sevgili Kaan, verdiğim başlıkta da konu yoruma açık.
Alıntı:
Neden korkuyorsunuz ki, yasakçı zihniyetle biryere varamayacağınızı biliyorsunuz,
köpeği bağlarsanız daha vahşi olmaz mı?.... |
2) Kimseden korktuğumuz yok, yasakçı zihniyete sahip olsaydık o başlık da kapanırdı. Ben sana yukarıda nedenini açıkladım. Köpek yakışıksız bir örnek olmuş.
Alıntı:
Kıbrıs'da orfoz serbest orfoz bitti mi orada, veya başka avrupa ülkelerinde, Ben bu konuyu Türkiye su altı sporları başkanına açtım, forumdan şahidim de var. Heryerde orfoz yasak dedi, bende Başkan'a saygısızlık olmasın diye ortamda Kıbrıs örneğini vermedim.
Geldiğimiz yer yine yasakcı zihniyet, yasaklayarak birşey yapamazsınız, konuşalım, tartışalım orta yolu bulalım. Orfoz avının serbest olmayacığını herkes biliyor, maksat sebeblerini herkesin görmesi..... |
3) İyi, güzel. Yukarıda belirttiğim başlıkta bunları paylaşabilirsin.
Alıntı:
Ayrıca size topic silmek için haber vermeyi bırakın, izin alan birsürü admin gösterebilirim. Mesajınızı şu şu sebebden dolayı sildim demek zor değil. Biz bunu anlık bin küsür online'li teknolojitelevizyonu.com forumunda yapıyorduk.. |
İlla örnek forum örnek admin diyorsan Kaan; ben de sana gıkını çıkartamayacağın, durduk yerde üyelik silen forumlar örnek verebilirim. Ama haber verme konusunda haklısın, öğlen acele ile çıktığım için mesaj atmayı atladım. Kusura bakma.
Dediğim gibi orfoz konusu ile ilgili düşünceleri belirtilen başlıkta paylaşabilirsin.
Konunun açıklığa kavuştuğunu ümit ediyorum.