Konu: Suunto D4
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008   #24 (permalink)
celal
ZIPKINCI

celal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: Suunto D4

Alıntı:
mrburak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar uzun bi süre hayalini kurduktan sonra yaklaşık 1 aydır d4 kullanıyorum daha önce dalış saati kullanmadım fakat kullanan arkadaşlarım var onların kanısına göre de çok güzel bi dalış bilgisayarı serbest dalış modundan biraz bahsediyim sizlere ...

serbest dalış modu tek kelime ile mükemmel aklınıza gelen herşeyi takip edebliyorsunuz kolunuz 50 cm suya girdiğinde otomatik olarak dalış moduna geçiyor(tercihen free , air , nitrox ) dalış grafiğini veriyo kaç saniyede dibe vardın dip süren nedir kaç saniyede çıktın su sıcaklığı dalıştan sonraki su üzerinde geçen zaman (surf time ) dalış sayısı maximum derinlik maximum süre ve bunları yaşam boyu saklamanızı sağlayan bi logbook var içinde .. ekranı büyük olduğu için görüş çok rahat çerçevenin etrafı çelik buda saati günlük kullanımda çok şık kılıyor hiç kolumdan çıkartmıyorum ...

İnşallah herkeze nasip olur bu saat i kullanmak .. d4 le ilgili aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olabilirim free dive modu ve diğer ayarları ile ilgili scuba hakkında bilgim yok ama yakında onuda öğrenicem herkeze iyi dalışlar ...
Aldığınız yer ve fiyatı konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

0 532 334 32 57 / celaloner2303@hotmail.com
celal isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla