Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008   #20 (permalink)
eskobar
Guest

Cevap: Orfoz yasağı artık kalkmalı

Çokiyi bir konuya değinmiş ünsal abim,arkadaşlar bir düşünün bu türü biz zıpkıncılar haricinde herkes rahalıkla boy kilo sınırı demeden gönül rahatlığıyla avlıyabiliyorken neden bize yasak???diyorlarki zıpkıncı bu balığı tüketiyor,kim söylüyorsa uyduruyor,ha nargileci yada gece tüpçüsünü ayırıyorum,onlar bizden değil,bizim avlandığımız şekilde avlanmakla bu kadar bol balık bitmez,bunu bitiren varsa trollerdir,biz zıpkıncıyız ve başkalarına tanınan hakkı istiyoruz,farklı bişey istemiyoruz,bu balıklar nerde bitmiş ki bizde bitsin?saçmalık!her dalışımda dünya kadar karabalık görüyorum,onu geçtim,bu sporu dünya çapında ilerletmekten bahsediyoruz,ama dünya çapındaki avcılığı yapamıyoruz,bu tür saçma yasaklarla biyere varamayız,milli takım sırf bu tür balığın avını geliştirebilmek için kardeş ülkemiz K.K.T.C YE kamp kurmaya gidiyor,bi düşünün arkadaşlar,neden ülkemizde yokmu bu balıklar?tonlarla var,ben burda zıpkıncılara soruyorum.!HAKSIZMIYIZ???Kıbrısta dünya orfoz vardı ama inanın en az orfoz ve lagos vuruldu...
sevgiler...
saygılar...