| Cevap: Ceza Yiyenler Buraya ( Veri Tabanı) Muratçım seninle de görüştüğüm üzere ben milletin bu tür durumları paylaşmayacağını biliyorum. Gördüğün üzere ses çıkmıyor. Bu konuda pek de kızamıyorum.
Ancaaaakk, gözle görünen bir durum var ki, belli kolluk kuvvetleri hakız bir sürü işlemler yapıyorlar. Normalde yapılması gereken birlik olup bu yanlışlıkları alt alta toplayıp ilgili bakanlıklara bu kurumların yaptığı yanlışlıklar sebebi ile SORUŞTURMA yaptırtmamızdır.
Ben şahsen kendi durumum ve senin durumun ile gereken neyse yaparım. Ama iş bununla bitmiyor. Bu tür sıkıntıları olanların ve hatta Yılanın dokunmadığı büyük bir kitlenin bunu anlaması ve yarın öbür gün kendi başlarına gelebileceğini kabul etmeleri gerekmektedir.
Bu ülkede her ne kadar dayı, ahpab, çavuş ilişkisi geçse de, geçmeyeceği gün olur. O zamanda umarım yandım ben diye ortaya çıkmaz kimse..!
Bu tür bilgileri genelin huzurunda yapmak istemeyenler varsa saygı duyarım. İsteyen bunları benim özelime de atabilir.
şöyle 3-5 yanlışlık alt alta toplanırsa, bu yanlış uygulamaları yapanlar da üstlerine yapacağımız müracaat sonrası öyle rahat oturamazlar o mevkilerinde.
Maksadımız üzüm yemek, bağcı dövmek değil. Ama aynı anlayışı karşı taraflarda da bulmak istiyor ve bunun için uğraşıyoruz. Umarım doğru anlaşılırız.
__________________ Güven Özbakir 1965
Ne mutlu dalabiliyorum diyene..! |