| Cevap: mığrı veya müren Mustafa kardeşim dediklerin gerçekten doğru ve beni tamamen haklı yapıyor ama adamlar aileleriyle ve coluk coçukta vardı ne diyeyim onların fazlasıyla haksız olduğu apaçık elimi kolumu bağladılar bu durumda el kaldırsam aileler var kaba bir durum kaldırmasam gururuma yediremiyorum ben tamamen yasal bir av yaptım tam çıkarken o mürene attım onların dip turlarının başlangıçı yeri yoksa orayla alakalı bir durum değil aslında galiba tamamen zıpkıncı scubacı durumu gibi geliyor bazı arkadaşlar yazan olmuştu durum bundan ibaret galiba yasal duruma baksam gasp dediğin gibi yok yere birileri yıllarca yatacak sineye çekmette zor ama derler ya insanlık bende kalsın ben uğraşmıyacam ama bir gün birileri böyle yapmaya devam ederlerse orada kimsenin tasvip etmeyeceği durumlar olacaktır fakat öylesine mükemmel bir yer yanlız scubacıların yararlandığı bir alan olması üzücü yanlız insan orada apnea çalışması bile yapması mükemmel bir haz verecek yer ve ben bu konuyu sizlerle paylaştım bir yelerde başınıza gelirse bilin diye benim için bu konu burada böyle üzücü bir şekilde kapandı dostlarım sağolun var olun teşekkürler
__________________ Rıdvan Lale
12.05.1967 |