Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008   #3 (permalink)
Rıdvan LALE
ZIPKINCI

Rıdvan LALE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rıdvan LALE - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: mığrı veya müren

olayı tam anlatayım ben kömür limanında dalıyordum scubacıların olmadığı dalışımı tam bitirecekken25 metrede bir mürenle karşılaştım ve atışımı yaptım ve benimle birlikte iş yerinde çalışan arkadaşım kıyıdan bana ulaştı ve çıkmamı istedi hani hep sitede scubacılar zıpkıncıları sevmez denilirdi ya hakikaten doğruymuş bende sorun olmasın diye çıkarken bulunduğum yerin scubacıların tam turlarına başlayacağı ve müren orfoz seytan gibi balıkların olduğu yer olduğunu sonradan anladım ama zıpkını atmıştım baya uğraştırıyordu sorun daha büyümesin diye çıkmak zorundaydımsahide millet beni bekliyordu cadırımızında toplandığını gördümşişimi orada hayvanla birlikte bırakıp çıktımki oda beni baya üzmüştü hayvan yaralı ve ben onun boşluğunda yararlanıp çıkaracaktım ama olmadı sonra karaya çıktığımda sen ne yapıyorsun kardeşim seni bir döveriz ağzın burnunu kırarız dediler ve içlerimde biri yerdeki zıpkını aldı ve bana cahil muhamelesi yaparak müreni vurmuşsun yasak 350 ytl para ve 2.5 ay para cezası var parayada cevilmez seni jandarmaya şikayet edcem dedi ve kimliklerini alın demezmi yarmanın biri oda hocaymışarkadaşım sen ne hakla alırsın hangi yetkiyle demezmi o uzaklaştı anladımki bizi orada istemiyorlar ve oyun kurup oynuyorlardı ama diklenecek olursak çok ciddi seyler olacaktıenaz 100 üzerinde dalıcı vardı tabi bize konuşanlarda 3 .4 hoça yanlarındada 4.5 kişi ğitmeyeceksiniz dediler bizde bekledik bakalım ip nereden kopacak dedim yasa dışı birşey yapmamıştık bildiğim kadarıyla o balık yasak değil ve sarozun kınalı bölgesi kömür limanı beklerken hava sıcak bizde bir iki tanıdığa haber verdik aradan 1 saat geçti moraller bozuk gelen yok biri geldi ben arkadaşlarla konuştum size zıpkınını vermeyeceğiz diyip ceza sana dediler gidinve jandarma gelirse kaçmışlar diyeceğiz yani buradan bizi ürkütüp gitmemizi istediler ben abimi aradam limmiş onlar devletmi nasıl senin malına el koyarlar dedi sen ara jandarmayı ve sikayetini seni tehtit ettiklerini söyle aradım can güvenliğimin olmadığını beni tehdit ettiklerini söyledim bana aracın yola çıktığını söylediler tabi bu aradada onlar kendilerinin çok olduğunu düşünüp biz haklı çıkarız düşüncesilemidir hadi af ettik gidin ben gitmeyecemi söyledim bana zıpkınımı verim vermediler bana biri senin zıpkınını jandarmaya vereceğim sen oradan alırsın yani malıma el kondu adam cezamı kesti ve hükmünü verip uyguladı kavga etsem haklıyken haksız duruma geçicem adama ben zıpkıncı com üyesiyim mürenin yasak olmadığını belirtim adam iyi tamamda iki metrelik hayvan yazık değilmi diyip duygusal yaklaşmamı istedi pisikolojik başkı arkadaşlarımda neyse rıdvan gidelim sorunlarla uğraşmayalımdediler ben bu arada abimi aradım senin avlanma belgen varmı sordu ben cıkarmadım zorunlu değil diye acaba bende yanlış nerede saygılar ha bu arada serefim üzerine yemin ederimki arkadaşlarımı zor duruma bırakmamak için hakaret değil neresinden bakarsanız bakın hakaret edecek veya içercek hiç bir kelimem olmadı çünkü ne olursa olsun benden fazlasıyla büyük olan birisinin hatta yanında bayan varken asla bir kötü söz söylemem kişiyi küçük düşürmemek için bu delikanlılığa sığmaz ben sadece yasak değil ve o noktada bana tehlike arz ediyordu karagöze bakarken yuvadan aniden çıktı ve bende avladım dedim yani sadece savunma modundaydım adamlar kalabalık ve plajda sürüsüne bereket doluydu yani cehennemdeydik

12.05.1967

Konu Rıdvan LALE tarafından (25-05-2008 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
Rıdvan LALE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla