| mığrı veya müren beyler sizden ricam 24 05 2008 tarihi itibariyle bu balığı avlamak yasakmı sormamın sebebi bazı arkadaşlar avını yapmakta ve resimlemekte bende buna istinaden bir av yaptım daha sonrasında avı taptığım yerde en az 100 kişilik bir scubacı vardı benim burada avlanmamamı yasak olduğunu ve bayağı tehtit ettiler ortalık kan gövdeyi götürecekti ama ben sabırlı davrandım olayı jandarmaya bildirdiklerini beklememizi söylediler ben tabiki dayanağım vardı ve usulsüzce bana ve arkadaşlarıma karşı hemkolluk kuvetlik hemsavcı hemde yargıda bulunup sonrada hakim olup akıları sıra ceza verdiler zıpkınıma el koyular ha bu arada benim av yaptığım esnada ve derinlikte kesinlikle scubacı yoktu yani tehlikeli bir durum olmamasına rağmenbizim oradan gitmemiz için tehtit veoyunda oynadılar ben şimdi nerde haklı nerede haksız oldugumu bilmek istiyorum hukukennedir durum bana yazarsanız memnun olacam sağolun eğer bir yanlışım varsa tüm camiadan şimdiden özür dilerim ama haklarımıda bilmek istiyorum tüm saygılarımla
__________________ Rıdvan Lale
12.05.1967 |