Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008   #1 (permalink)
muratyucebas
ZIPKINCI

muratyucebas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muratyucebas - İCQ üzeri Mesaj gönder muratyucebas - MSN üzeri Mesaj gönder
Ceza Yiyenler Buraya ( Veri Tabanı)

Öncelikle sizlerden bu başlık altına sadece örnekteki ceza bilgilerini doldurup sıra numarası vererek yazmanızı rica ediyorum. Bunun haricinde tebriklerinizi, sorularınızı bu veri tabanı başlığı altına değilde "Ceza Yiyenlerin Yorum ve Soruları" başlığı altında yazmanızı rica ederim.

Bu veri tabanının amacı 1/2 tebliğlerine uygun olarak avlanan ve kolluk kuvvetlerince kendilerine ceza kesilenlerin sayısını ve kesilen cezaların sebeplerini belirleyerek ilerideki hukuki uygulamalarımıza ışık tutmasıdır.
Bu başlık altına atacağınız cezaların ister hatalı uygulama olsun ister doğru uygulama olsun kesinlikle olumsuz yorumlanmamalıdır. Çünkü yaklaşık 5 sene öncesine kadar bukadar çok cezai müeyyide uygulanmamıştır bugün yasak olarak belirlenmiş çoğu fiil 5 yıl öncesinekadar serbestçe yapılabilmekteydi. Bu veritabanının amacı uygulamaları yakından takip etmemize yardımcı olmasıdır.
Bu sebeplerden tekrarlıyorum ki bu başlık altına sadece örnekteki ceza bilgilerini doldurup sıra numarası vererek yazmanızı rica ediyorum. Bunun haricinde tebriklerinizi, sorularınızı bu veri tabanı başlığı altına değilde "Ceza Yiyenlerin Yorum ve Soruları" başlığı altında yazmanızı rica ederim.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ÖRNEK<<<<<<< Buradan kopyalayıp doldurunuz. ve sıra numarasını takip ederek 1. mesajdaki gibi gönderiniz.

Tarafınıza Düzenlenen Tutanak ve Tebligat Bilgileri:
İlgili kısımları tarafınıza düzenlenen tutanaktan bakarak doğru olarak doldurunuz.

1- Tutanak Seri No:
2- Tutanak Tarihi :
3- Ceza Muhatabı Adı Soyadı :
4- Tutanaktaki Suç Bilgisi : 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunun …………/………… Yönetmeliğinin ………../……… Numaralı Sirkülerin( tebliğlerin) ………… maddesinde yer alan hükme aykırı olarak …………………………………………… suçu işlediğiniz tespit edilmiştir. Bu nedenle hakkınızda 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununun 36’ncı maddesinin…………. Bendinin…………..fıkrasına göre …………….YTL tutarında idare para cezası kesilmiş ve aşağıdaki adı soyadı ve imzaları bulunan heyet huzurunda tarafınıza tebliğ edilmiştir
5- Tebliğ eden
- Adı Soyadı Ünvanı:
- Adı Soyadı Ünvanı

6- Tutanaktaki İfadeniz :

Tarafınıza Düzenlenen İdari Para Cezası Kararı
İlgili kısımları tarafınıza düzenlenen idari para cezası kararından bakarak doğru olarak doldurunuz.

1- İdari Para Cezası Seri No :
2- İdari Para Cezası Karar Tarihi :
3- İdari Para Cezası Muhatabı Adı Soyadı :
4- İdari Para Cezasının Nedeni :
5- Suçun İşlendiği Yer ( Varsa Koordinatları mutlaka) :
6- Suçun İşlendiği Tarih ve Saat ( Saat mutlaka) :
7- Ceza Miktarı :
8- Düzenleyen Kontrol Görevlileri
- Adı Soyadı, Görevi, Görev Yeri :
- Adı Soyadı, Görevi, Görev Yeri :
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<
1981