| Cevap: Quantum Barracuda Serisi Arkadaşlar, 4 Sene önce üstteki bombe camlı olan saattten aldım..O zaman 480 liraya 6 taksitle almıştım...Yakın zamanda bir arkadaşım için , İstanbul karaköy ve eminönü piyasasındaki saatçilerin çoğunu dolaştım...mağaza mağaza aklımda kalmadı ama, üstteki bombe camlı model için 550 lira ile 880 lira arasında...Safir cam için ise 650 ile 1100 lira arasında fiyat verdiler..Bombe camlı saati hala kullanıyorum çok az bir özenle uzun süreli kullanılabilir..Denizde saatin camının çizilme riski var ama o kadarda çok değil..Ben havuzda sualtı hokey - ragbi antremanı sırasında taktığım için zemin fayansına sürttüğümden camda çizilme oldu..Daha geçen hafta değişim için gönderdim..Saatin camı 95 ytl...Benim tavsiyem safir camı almanız..Hee ben dikkat ederim derseniz bombe camda olabilir.. 4 senede 1 defa pil değişti...Camına ilk defa değişecek..Hee cam çok çizik olmasına ragmen su altında çizikler pek gözükmüyor...Dijital ekranlardaki yazılar küçük olmasa çok daha iyinolurdu ama onlarında görüntüsü fena değil..koyu renk zeminde açık renk karekterler parlıyor..Hem klasık hem spor kullanıma uygun bir saat, çok güzel bir saat...Ama ben olsam suunto veya casio nun dijital sattlerine bakarım..En azından ekrandaki yazılar çok net..Tabii tercih sizin...Saygılar..
__________________ Birol ŞENKUL - 1974
birol_senkul@hotmail.com
0 554 267 93 73 |