Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008   #1 (permalink)
xxxxx1
ZIPKINCI

xxxxx1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Dalış Brovesinde Skandallar:S

Saygıdeğer üstatlar,
Scuba'ya 14 yaşında başladım, yaşım tuttuğu gün 1. yıldızımı aldım. hemen 15 yaşına gelince 2. yıldızım için başvurdum. Hoca beyler sağolsun 4 sene ekti beni, ben zaman bulamadığım için ilgilenemedim, bu sene vermeyeceğini anladım. TSSF'YE şikayet ettim, benim gibi aynı dertten yanan 5-6 kişiyi daha bulup, TSSF BAŞKANI VE MÜFETTİŞLER EŞLİĞİNDE 3 AY ÖNCE ADANA'DA toplantı yaptık, haklı olduğumuzu gördü başkanımız.. Adana iskenderun, mersin temsilcileri, milli takım antronörleri vs hepsi oradaydı.
Ben 3. yıldız için uğraşıyorum ama maalesef daha 2. yıldız ortada yok, sezon sonuna bile yetişemeyecek 3. yıldızım.
Bahsi geçen okul MACERAPEREST DOĞA SPORLARI OKULU 3 ay dalıştan men edildi,

TSSF'Yİ arıyorum hepsi topu birbirine atıyor ve daha 3-4 ay bekleyeceğimi söylüyorlar.

HAKKIMI ARAMAYIP, YOL PARALARI VE TELEFON PARALARI VERECEĞİME, ONLARI BİRİKTİRSEYDİM BAŞKA YERDEN 2. YILDIZIMI PARAYLA ALIRDIM.
Tssf anında toplantı yapmasıyla beni etkilemişti ama ne yazıkki bu tutumları skandaldır.

Maceraperest doğa sporları okuluyla ilgili en az 20. davadır bu. TSSF Yahoo group'a giren varsa biliyordur.

Mağduriyetimiz katlanarak artıyor,
Bakalım tssf daha kaç ay bekletecek.
Şimdiden 3. yıldız için sezon kapandı

SAYGILAR

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN, O KENDİNİ YÜCELTMEYİ BİLİR.

ADRES:
Adliye'ye yakın gel, Kaan de, kime sorsan gösterir..

ADANA'LI
BAŞKA SÖZE GEREK YOK.
xxxxx1 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla