Alıntı:
dodo´isimli üyeden Alıntı
power point 100lük aldım. ilk dalışta hevesim kursağımda kaldı. çünkü zıpkını kuramıyorum.lastikleri 18likle değiştirmeme rağmen mümkün olmadı. kollarım çok güçsüz kalıyor.
benim sormak istediğim zıpkını 90lıkla değiştirmektense şiş üzerinde bir çentik daha açmak daha mantıklı olmaz mı? kollarım alışana kadar bu şekilde idare etmem konusunda deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. |
Arkadaşım şiş üzerinde çentik açmak sandığın kadar kolay değil bunu nasıl yapmayı düşünüyorsun?? oldukça tehlikeli bir durum çünki apnea zıpkınlardaki şiş demir değilki keserek çentik açasın açtığındaysa yüzde yüz kırılacaktır (örneğini gördüm tecrübeyle sabittir) önce sunu söyle kurmak için kol gücünmü yetmiyor yoksa lastiğe kolunmu yatişmiyor? gücün yetmiyorsa şaftı 90 lik boyutlarında kesip şiş ve latiği değiştir böylelilkle orjinal 90 liğin olur.kurmak için kolun yetişmiyorsa buda tecrübesizlik ve teknik bilgisizlikten kurma teknikleriyle ilgili forumlarda birkaç video vardı bulup izle.(sağ elinle şaft ve mekanizmanın birlestiği yerden tut sol elinle lastik palamudunu tam ortasından tutarak sağ elinle kundagı göğsüne daya ve sağ elinlede lastiği kavrayarak kur)mesele kolunun yetişmemesiyse bu herkezde aynı orangutan soyundan gelmiyorsa kimsenin kolu kolay kolay 100+ zıpkın lastiklerine ermez