Alıntı:
rafetwhiterock´isimli üyeden Alıntı
Bu zıpkını tek geçerim.Çok severim.Rob allen ve gerenimoyu denemedim tabi bunu da belirtiyim.
Pathos pro nun geldiği palamut tel palamut güzel değil mafsallı gelse daha iyi olacak.
Ya da modifiye edeceğiz...
Kapalı kafa olarak almıştım zıpkını,internetten açık kafa alıp onu taktım pathos open pro 82 oldu...
Lastikleri de çok sert...Freesub lastik modifiye ediyorum...20 mm tek 60 cm
İki kalama ipi bitirip makaradan da açıyor.Balığı ıskalayınca gidip taa ilerdeki balığı tesadüf vuruyor.Tabi küçük balıktı yazık oldu kazayla...
Şiş olmadan geliyormuş Türkiye ye üzerinde orjinal şişi de olsa güzel olacak...
Freesub güldiken şiş ile modifiye ettim...
İp palamut tabi...
Pathos pro zıpkının kabzasının en sevdiğim özelliği şu...
Şişin kıçından çıkan misina taaa kafaya kadar şişle beraber gider ve palamutun geçtiği çentik güldiken her neyse onla aynı hizada durur.Lastiği çekmişim çentiğin önünü misina kapatmış bu yok işte pathosta...Önlemek için iki tane çıkıntı var ipi ordan geçirince misina çentiklerin üzerinden geçmiyor.Umarım anlatabilmişimdir.
İp tutucu pimin kabzanın yukarısında olması ve ipi salmadaki çalışma matığının şiş kanalıyla alakası olmaması çok güzel.
Freesub kabzada ip bırakan pim yanda ve ipi tutturunca geriliyor ve şişi kanaldan havaya kaldırıyor. |
freesub golden horn zıpkından dün aldım evet ip bırakan pim şişi kanaldan cıkarıyor ama ip gerginliğini ayarlayınca pime uygulanan basınç azalıyor şişte kanaldan cıkmıyor

abartı gerilmezse ip pek sorun yok..