| Cevap: Apnea Powerpoint e uygulanabilir mi? Herkese merhabalar;
Palamut omarak ben omer in fransız küçük eklemli modelini öneririm.Apnea ve seac palamut tasarım olarak aynı ve ip ile ilgili ciddi anlamda problem çıkartabiliyorlar.Ama bende her iki palamutu akvaryum hortumuyla kapladığım için problem kalmadı.
Şunuda unutmamak lazım;Avcı için en detaylı sarf malzemesini omer üretiyor.Elbise ve tüfek konusunda bence pek becerikli olamasalarda kemerden tutun maskeye, şnorkelden tutun (Zoom serisinden daha rahat bir şnorkel bulamadım denemediğim marka kalmadı) palete kadar en detaylı malzemeler omerde....Ayrıca marco bardi gibi kaliteli ve emektar bir avcının omer ile birlikte geliştirdiği kıyı avcılığı ürünleri biraz tuzlu olmasına rağmen çok fonksiyonel ve avcıya destek verici malzemeler....
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, her hangi bir markanın reklamını yapmıyorum,elimde sizlerin yorumlarıyla edindiğim yerli yabancı bir dalış takımı kombinasyonum var,amacım hepimizin zar zor para ayırıp zevk için yaptığı bu sporda en uygun ve en kullanışlı malzemeyi temin etmemiz...Omerin marco bardi serisi bir ipi var (kırmızı) 60 mt si 70 € civarında 320 kg yük çekiyor...Kullanan bir abim var 1 yıldır ip kesilmedi demek istediğim şey bu...iyi ürün iyi para ve neticesi oh beeee........
__________________ FERHAN SARICAM
IZMIR 1980 |