Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2008   #1 (permalink)
Zıpırkıncı
ZIPKINCI

Zıpırkıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Yasal Haklarımız- Uygunsuzluk durumunda tabi olduğumuz cezalar

Arkadaşlar,

Genelde hep başımızı ağrıtan bir durumdur, kolluk kuvvetleri bizi bir uygunsuzluk sebebi ile sudan çıkardığında hangi cezaları bize kesebileceklerini bilmeyiz. Ve çoğunda kesilen cezaya katlanırız. Oysa aşağıda Tarım Bakanlığına sorduğum bir soru ile hangi cezaları bize kesebilecekleri açıklığa kavuşmuş oldu.

Kısaca özetlemek gerekirse, Malzemelerimize el konulamıyor ve kesilebilecek en büyük ceza 188YTL. Bunu da 1 hafta içinde yatırırsanız. %75'ni yani 141 YTL yatırmanız yeterli. Gene şu uyarıyı yapmak istiyorum. Eğer avlanan Balıklar ile Limitler fazlası ile aşılıyor ise, bu durumda Ticari Amaçlı av yapılması sebebi ile başka cezalar uygulanabilir, haberiniz olsun.

Bilgilerinize sunarım.

Not: Gelen yanıt E-Posta olduğu için imzasızdır, ancak imzalı yanıt da istedim. Gelince paylaşacağım..!

Bu bazı kolluk kuvvetlerinini yanlış bir uygulama yapmayacaklarını garanti etmiyor. Bu tür durumlarda AMATÖR avcı olduğunuzu ve AMATÖR(SPORTİF) AMAÇLI SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞINI DÜZENLEYEN 1/2 TEBLİĞ'e tabi olduğunuzu ve aşağıdaki bilgiye göre işlem yapılabileceğini belirtmeniz yeterlidir. Bu yazının bir çıktısını yanınıza alırsanız ve gösterirseniz, yanlış ya da doğruyu yapmak kolluk kuvvetlerinin kendi bileceğidir. Ancak doğrusunun bu olduğunu aksi takdirde yapılacak yanlış uygulamadan sorumlu olacaklarını belirtirsiniz.

Verilen cevap şahsa ait olduğundan izin alınmadan başka sitelerde kullanılamaz. Belgeyi görmek isteyenler link atabilir..! Ancak bu belgeyi bastırıp dalışa giderken kullanmanızda bir sakınca yoktur.

Verilen cevap şahsa ait olduğundan izin alınmadan başka sitelerde kullanılamaz. Belgeyi görmek isteyenler link atabilir..! Ancak bu belgeyi bastırıp dalışa giderken kullanmanızda bir sakınca yoktur.