Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008   #11 (permalink)
Zıpırkıncı
ZIPKINCI

Zıpırkıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: Usülsüz avcılık iddiasında kolluk kuvvetlerinin yapabilecekleri ve haklarınız

Sen bilirsin Sevgili kardeşim.

Sizlerden Özellikle bir şey rica edeceğim o zaman bu başlığı amacı dışına taşıyabilecek tartışmalara kurban etmemek. Lütfen bir polemik çıkarabilecek noktalara değinmeyelim. Ben burada tartışma dışında bir bilgi kaynağı oluşturmak istiyorum. İş tartışmaya giderse yazık olur. Bunu şahsa yönelik değil takip eden tüm arkadaşlara söylüyorum. LÜTFEN..!

Çünkü daha buraya eklemeyi düşündüğüm bir sürü konu var.

Serkan'a sadece şunu diyebilirim. Yaş 43. Olmaz denen bir sürü şeyin olabildiğini gördüm bu güne kadar. Evet bazı şeyleri değiştirmek son derece zor ve yavaş, bunun farkındayım. Ama biraz sabırlı olmak gerekiyor. Bugüne kadar 4 10'luk devirdim. Ve bir sürü şeyin değiştiğini gördüm. Umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Varsak zaten bunun için varız.

Hayat 26 senede gördüklerinle kalmıyor. Tabii ki sosyal konular insana bağlı. Ama bu kadar yazıyı yazmamın bir sebebi var. Yoksa ne uğraşacağım. Bugüne kadar genelde bir çoğumuzun başına gelmesine rağmen bir sessizlik kaplıyordu bu olaylardan sonra ortalığı.

Eminim ki benim yazdığım yanlış uygulamalardan canı yananlar oldu. Ama bundan sonra olmasın. Hatta geçmişte olanlardan geriye dönük olan bir kısmı bile değişebilir..!

Biraz sabır(Derviş Sabrı), iyi niyet ve çalışma. İşte başarının olabilecek formülü...

Saygılarımla