Konu: Önsöz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2005   #2 (permalink)
YÜCELÖZEN
ZIPKINCI

YÜCELÖZEN - MSN üzeri Mesaj gönder
Açılan topik aslında ilk başta forum havası içinde biraz itici geldi bana.Ama sonra dedimki, gerçekten iyi düşünülmüş, Çünki bu işi yapan arkadaşların ve bizlerin bu sporun usta,acemi,genç,yaşlı ayırt etmeden kolaylıkla ölebildigi, bir spor dalı olmasının umarım bir çok arkadaşın dikkatini olayın bu yönünede çekmeyi saglayabilmesnde faydası olmuştur.Biz hep saglıklı apnea ve bu konuda yapılması gerekenleri forum içinde yazmaya elimizden geldigince gayret göstermeye dilimiz döndügünce bildigimiz kadar buradananlatmaya yazışmaya devam ediyoruz.Ben bu okumaların yanı sıra, serbest dalış ve balık avı ile ilgili ders dahi aldım. Atalarımızın dedigi gibi bilmemek degil ögerenmemek ayıp.Bu spora benim gibi geçte başlamış olabilirsiniz ama bu herşeyin sonu degil bundan sonraki zamanda bu işi nasıl mükemmel yapabileceginiz konusunda gerek bu forum gerek yazılan kitaplar ( Jak Boeno Baş ucu kitabıdır bence) sizlere gerekli olan bilgiyi saglayacaktır.Bu bilgileri dengeli bir şekilde suya aktarmak artık size kalacaktır.Umarım bu topik içinde artık kimse için üzülmek istemem. Sadece dostlarımın vurdugu balık resimlerine yazı yazmak isterim..........Sevgi ve saygılarımla

Sualtı avcıları dernegi kurucu üye
Dernek başkan yardımcısı
YÜCELÖZEN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla