Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008   #9 (permalink)
Arda Erkan
ZIPKINCI

Arda Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arda Erkan - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Zıpkıncının verdiği zarar!!!

Merhaba arkadaşlar, duyarlılığınız için bende sizlere teşekkür ederim...Ozan Bey şimdi ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum...ben bu başlığı işgüzarlık olsun diye açmadım...buradaki tüm bilinçli avcıların bu devamlı atlanan konuya ilgi göstereceğini sandım...ama siz zaten kimsenin alakadar olmayacağını belirtmişsiniz haklı çıkmanız beni üzdü ....burada ve benzer diğer sitelerde binlerce avcı ile aslında çok büyük bir camia ve çok etkin bir güç olabilr ve denizlerimiz üzerinde bir çok çalışma yapabiliriz....deniz temizliği organizasyonlarını bir ritüel haline getirebilir, belli koylarda balık arttırma çalışmaları yapabilir....yine yetkililerle yapılacak çalışmalar ile kıyı şeritlerinde dikenli blok çalışmaları yapıp ağ avcılığını sınırlayabiliriz, elden birçok şey gelebilecekken işin sadece avlanma tarafında olmak....yapılan çalışmalara saygısızlık etmem sadece her geçen gün azalan kaynaklarımıza karşı bu kadar güçlü olabilecek bir camianın kayıtsız kalması ve sonra meydanı boş bulan trolcülere gırgırcılara falan isyanı samimi gelmiyor....her neyse ben yine de burada sesini pek çıkarmayan arada bir uyarısını yapan ve saydığım emeller için çalışan tüm avcılara teşekkülerimi sunarım
saygılarımla
05362327104
Arda Erkan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla