Alıntı:
| GokhanYoran´isimli üyeden Alıntı
Alıntı: | kaanstain´isimli üyeden Alıntı
freesub 82lik aldım, çılgın bir zıpkın, iki defa tek atışta iki balıık vurdum, 2 metre ötedeki levreği ipe geçirdi birinci çentikte | böyle bir tüfek için 2m çok uzak bir atış mesafesi değildir, iyi bir mesafedir ama çok uzak bir mesafe değildir.. eğer 3 - 4 metreden ipe geçirdim deseydin ben de 'vayy bee' derdim.. ayrıca tek atışla iki balık vurmak da zıpkınla alakalı bir ölçü değildir, zira ilk başladığım zamanlarda kullandığım sahte yılmaz zıpkınımla bile aynı anda iki ve hatta üç balık vurduğum olduğu gibi, 110luk apnea carbon tüfeğimle türüne göre iri balıkları aynı anda 2 tane vurduğum oldu.. yani bunlar tüfeğin artı yada eksi özellikleri değillerdir.. şu tüfek 2 metreden balık vurdu, bu tüfek aynı anda 2 balık vurdu diye 'iyi' olmak durumunda değildir..
:roll: |
ZIPKININ AYRICALIĞI YOK HA,
BEN YILLARDIR FREESUB HARİÇ BİRÇOK TÜFEĞİ KULLANMIŞTIM BİRKAÇ SEFER, PATOS,P.P,CRESSİ, HAVALILAR VS VS..
SİZ 2 METREYİ BIRAK 70CMDEN YILMAZLA BİR BALIĞI İPE GEÇİRİN O DA YETER, BENDE FULL MODİFİYELİ YILMAZ VARDI O ZOR YAPIYORDU BU İŞİ, AYRICA YILMAZ'LARDA VEYA APNEA'LARDA 2 METREDEN FAZLA UZAKTA BALIKLAR İÇİN BİRAZ ÖNÜNE SIKMANIZ LAZIM, AMA BEN FREESUBDA BUNA İHTİYAÇ DUYMUYORUM,
BİR ATIŞTA İKİ BALIK OLAYI DA,,
ZIPKINLARIN ÇOĞU BALIĞI VURDUKTAN SONRA MİLİNİ SAPTIRIYOR, YANİ DELİP GEÇİYOR, BALIĞIN HAREKETİYLE SAĞ SOLA GİDİYOR, AMA BUNDA ÖYLE OLMADI, ARALARINDA BİRER METRE MESAFE BULUNAN İKİ SARGOZ'U İPE GEÇİRDİ, YANİ KOYUN KOYUNA OLAN İKİ BALIĞI DEĞİL.
BEN BUNLARI SÖYLERKEN, ZIPKININ GÜCÜNÜ VE HIZINI SÖYLÜYORUM, ANLAMAK İSTEYEN NASIL İSTERSE ANLASIN.(GALİBA BÖYLE ANLAYAN TEK SİZ VARSINIZ, O DA GÜZEL)