| Arkadaşlar herkese tekrar merhaba 1 aydan fazla olmuştu geronimo pro 85 i alalı daha dün suda deneme şansım oldu.İzlenimlerimi paylaşmak istedim;
Öncelikle mükemmel bir yüzerliliğe sahip tüfek şiş takılıyken dahi batmadan kafa yukarı gelecek şekilde duruyor (Makarasıda takılı ve doluyken) Yanlız ben şişini değiştirdiğim ve daha kısa,hafif şiş taktığım için kafa kısmının sadece yukarıda kaldığını düşünüyorum.kendi şişi takılı olsa tahminimce suda bıraktığın yerde bıraktığın şekilde kalacak bir dengeye sahip olacağını tahmin ediyorum.Yüzerliliği sayesinde tüfeği elinizle taşımıyor sadece yönlendiriyorsunuz yada tüfek size eşlik ediyor diye düşünebilirsiniz.Kabza mükemmel bir tutuşa sahip ve tüfeğin kendi lastikleri gerçekten çok iyi performans veriyor.(S45 güzel bir lastik) Hatta ben lastikleri 16 lıkla değiştirmeye karar verdim ve bu hafta içi değişikliği yapıcam.Şiş kanalı (Daha doğrusu gövde) ilginç bir alaşımdan yapılmış ve suda şiş kanalının alaşımı şişin sürtmesiyle oluşan sürtünme sesini tamamen yok ediyor.Tetikte çok sessiz olduğu için inanın ilk atışımda ben bile balığı vurduğumu anlayamadım.Görüş açısı çok iyi nokta atışını başarı ile gerçekleştiriyor.Ben şahsen bu tüfeğe bu parayı verdiğim için pişman değilim özellik ve karizmasıyla her şeyi halleden bir avcı malzemesi olduğu benim açımdan kanıtlandı.Dediğim gibi modifiyelere gerek yok aslında sadece benim daldığım yerlerde biraz daha kısa şiş gereksinimi olduğu için şişini değiştirdim.Lastik modifiyesinide güçlü olması şu an için bana bir dezavantaj şişin fazla zarar görmesini istemiyorum o yüzden değiştireceğim.Herkese rastgele saygılar.....
__________________ FERHAN SARICAM
IZMIR 1980 |