Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2008   #43 (permalink)
Zafer SENTÜRK
ZIPKINCI

Zafer SENTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

''boyutu vurulabilecek değerdeyse ve yuvası kolay bir yerse asla bırakmıyorum,çünkü ben bırakıyorum başkaları vuruyor,o yüzden kimse kusura bakmasın bende avcıyım ve avlarım,ancak vicdanen küçük veya yuvasına başka arkadaaşların ulaşamıyacağına kanaat getirdiğim balığa dokunmuyorum,eğer herkese yasak yaparlarsa bende dokunmam,'' denmiş

Bu canlının yasal avlanabilir boyu 38cm zaten min.

''ancak vicdanen küçük veya yuvasına başka arkadaaşların ulaşamıyacağına kanaat getirdiğim balığa dokunmuyorum''

Senin erişebildiğin o yuvaya ben neden erişemeyeyim?? Onuda vurman gerek!! Her gördüğünü vurman gerek ,zira benim de iki gözüm var ve senin her gördüğünü görebilirim!

''eğer herkese yasak yaparlarsa bende dokunmam''

Sen herkesmisin?
Sen sualtı avcısısın!!
Neden herkesten farklı bir ayrıcalığın olmasın??

Kastım bu yazıyı yazan arkadaş asla değildir.Onun cümlelerini kullanıp biraz yazılı düşündüm.Umarım alınganlık sergilemez.
Kendimizi kandırmaya kalkarsak vurmak için çok sebep bulunur.
Sigarayı bırakmamak için ürettiğimiz onlarca sebep bahane gibi!
İşin en kötüsü bu avı yaptığını bildiğimiz arkadaşlarımızı uyarmak yerine her seferinde alkışlıyoruz.Pofpofluyuruz.Yaptığı yasal avı bu foruma koyduğunda tebrikler yağdırıyoruz.
Karelere girmeyen Orfozların lahosların hesabını sormuyoruz.Ne gereği var ama değilmi? Niye kötü olalımki?
Sonra böyle yaparsak bu usta arkadaş forumumuza küser ve bize o müthiş avlarını göstermez.
Yok yok biz gene kimseye birşey demeyelim iyisimi.Resimlere bakıp bakıp ''Ah birgün bende vurabilecekmiyim''deyip hayal bari kuralım.
Sürçilisan ettimse affola

Nekadar bilirsen bil,
söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır
MEVLANA
Zafer SENTÜRK isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla