Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2008   #12 (permalink)
Zafer SENTÜRK
ZIPKINCI

Zafer SENTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Değerli arkadaşlar.
ZIPKINCI Forumun Amatör sualtı avcısının yanında saf tutmuş olması çok güzel bir gelişme.Bu cümlemi yönetimdeki arkadaşlar ağır bulabilirler ama bu geçmişte(bir dönem) var olan durumu değiştirmez.İşimiz geçmişle olmayıp ilerisi olduğuna göre bu konuda polemik yapmaya da deymez.
Başta da dediğim gibi Amatör avcılığı özendirmek yeni nesli buna göre eğitmek hepimizin bu ülkeye gelecek nesillere oğlumuza kızımıza borcumuzdur.
Ne yapılabilir?
Toplumumuzun durumu malum.Resme bakar uzun yazıyı gördüm müydü es geçer.Bu ne demek oluyor ?
Bu demek oluyor ki Foto köşesinden başlanacak AMATÖRLÜĞE.
*Görsel olarak yönetim limit aşımı fotoları bu forum altında yayınlatmamalıdır.
*Yayınlayan arkadaş her kim olursa olsun kesinlikle yasal çerçevede av yapması konusunda uyarılmalı
*Tebrik yazan her üyede bu davranışından dolayı yönetim tarafından uyarılmalı.
*Üye kaybederim endişesine düşülmeden alınan kararlardan taviz verilmemeli.
Murat beyin güzel bir lafı var ‘’esneme başlarsa ne zaman yırtılacağı belli olmaz’’ zira.
Bunlara benzer bir sürü kararlar alınıp bir yerlerden başlanmalı bu işe.Yoksa laf ile peynir gemisi yürütme çabası olur bizim gibi düşünen Amatör arkadaşların gayreti.
Birde ikilemimiz var ki onu da yazmadan geçemeyeceğim.Yazıya yoruma gelince amatörüz ama balık vurmaya gelince kendimizi frenlemekten aciziz!
mi?
‘’ Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!’’ diye evvelden gelen bir sözümüz vardır.Beş kelimeye sığdırılmıştır tüm olay aslında.
Netice olarak Amatör avcıların yazıştığı bir forum için olmazsa olmazın ilk şartı Foto bölümünün sıkı denetimidir.
Sevgi ve Saygılarımla.

Not: Bu başlığa fikrini yazan yazmayıp ankete katılan 34 arkadaşıma da ayrıca teşekkür ederim.

Nekadar bilirsen bil,
söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır
MEVLANA

Konu Zafer SENTÜRK tarafından (01-03-2008 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.
Zafer SENTÜRK isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla