Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007   #18 (permalink)
ferhansaricam
ZIPKINCI

merhabalar geçen hafta içinde aldım bu zıpkını yukarıdada yazdığım gibi pro 85 lik modelinin fiyatı izmirde peşin 400 ytl taksitli 440 ytl makarası peşin 50 ytl taksitli 60 ytl ben bu antalyadaki kadar fiyat farkı olacağını sanmıyorum 100 ytl az bir fark değil belki sizin sorduğunuz pro modeli değildir yada boy olarak 85 lik değildir nergiz av market bu kadar fiyat farkı koyup satmaz aksine ahmet abi yardımcı olmak için elinden geleni yapar..bence siz tekrar araştırın yada ne bileyim orijinal parçaları ile eksiksiz verildiğinden emin olmaya çalışın üzerinde s 45 lastik, cressi geronimo pro 85 yazan şiş etiketi , ilginç misinası (üzerinde cressi sub 80 kg yazıyor) ile birlikte verilip verilmediği çk önemli ayrıca şiş karartılmış şiş bunları dikkate alıp inceleyin eğer dediğiniz şey doğruysa antalya cressi bayisinin telefonunuda sizden istiycem ve bu fiyat farkı durumunu biraz kurcalıycam 2 bayi arasında bu kadar fiyat farkı olması mümkün değil rakam çok ciddi bir rakam bu olayı sanayi ve ticaret bakanlığına şikayet olarak gider ben bu konuda çok ciddiyim tüketici haklarına bile baş vururum

IZMIR 1980
ferhansaricam isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla