Alıntı:
| serco´isimli üyeden Alıntı
bende 3 aydır bu zıpkını kullanıyorum ve iyi avlarda yaptım örnek olarak alttaki resim 
ama benimde sorunum her seferinde palamut ipi sıyırıyor her avdan sora misinayı yeniletiyorum birde tüfek suda çok ağır geliyor en az 7 saat suda kaldığım için 2-3 gün kolum feci şekilde ağrıyor tabi buna bir etmende baskın yaptığım için tüm av boyunca zıpkını benden ilerde atış pozisyonun da taşıyor olmam...geçen hafta lastiklerin biri patladı nerdeyse sakatlıyordu beni,,şimdi lastikleri 1 e indirip 18lik 56cm yapmayı planlıyorum ,,yada 20 likleri ikisinide 56-57 cm yapıp yeniden zıpkına taktım performans nasıl olur merak ediyorum Mert abinin yarumunu bekliyorum...  |
Sercan kusura bakma ben bu mesajı daha yeni gördüm

. Muhtemelen sen modifiyeyi yapmışsındır zaten. Nasıl oldu? Bence iki 20lik lastik çok fazla olur. 2x18 kullanıyorum ben, çok rahat yetiyor. Palamutun ipi sıyırmasına gelince, bence acilen ip palamut ve güldikene geç, hem daha sessiz hem de tüfek çizilecek diye korkmuyorsun. Bir de lastikleri kısaltacaksan, yani gücü arttıracaksan daha kalın bir şiş kullanmanı tavsiye ederim. 6,75 veya 7 mm olabilir. 6,5 ve altı şişler hafif kalıyor. Rastgele...