Konu
:
Olympos Kaçamağı!
Tekil Mesaj gösterimi
01-11-2007
#
1
(
permalink
)
Murat ÜNAL
Yönetici
Olympos Kaçamağı!
Merhabalar,
29 Ekim Perşembe gecesi otobüse atlayıp, Cuma sabahı soluğu Antalya’da aldım. Konyaaltı’nı geçince Küçük Çaltıcak diye küçük bir koy var. Askerlik arkadaşım Halil’le kendimizi sahile attık. Ben daha patikle, eldivenle uğraşırken Halil suya girer girmez kiloluk kefali ipe takıverdi. Bu arada havanın yazdan kalma olduğunu belirteyim. Ertesi gün Kumluca’ya hareket ettik. Eşim Zeliha, kardeşi Meliha ve arkadaşı Kadir ile birlikte Olympos’a gittik. Sahilde yüzlerce insan güneşlenip yüzmekteydi. Binlerce yıllık tarih kokan bu antik şehrin denizinde yüzmek ve balık avlamak da insana bambaşka duygular yaşatıyor. Bir eve bir deli yeter derler ama eşim ve kardeşi de dalıcı olma yoluna girdiler çoktan. Bir şey vurdun mu derseniz, birkaç yüz parçalık bir turna sürüsünden iki tane alabildim bir de ufak barbun. Fotoğraf basit bir dijital makine ile çekilmiş turna makrosudur. Akşam soframıza neşe kattılar. Bu arada agaşon sürem uzamaya başladı. Herkese tavsiyem sigara denen illetten ne olur uzak durun.
Açık Profil bilgileri
Murat ÜNAL - Özel Mesaj gönder
Murat ÜNAL - Daha fazla Mesajını bul