Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007   #5 (permalink)
Jak Boeno
Onur Üyesi

Merhaba Arkadaşlar,
Bizleri yakından ilgilendirecek bir belgesel çalışması için güzel İzmir’e gelme fırsatım oldu. Seneler sonra biraz değişmiş de bulsam mükemmel bir gün geçirdim.
Sevgili Onur ve Okan, fakülteyi bulana kadar biraz terlediler ama oldukça tanıtıcı bir gezi oldu benim için. Murat hoca ve ekip ile buluştuk. Savaş Bey’ in de katılımı ile güne başladık. Detaylara çok değinmeyeceğim. Bu girişim hepimiz adına mükemmel bir adımdır. Ne kadar emek verilmesi gerektiğini tekrar gördüm. Tüm ekibi güneş altında canla başla çalıştı. Herhalde montaj aşamaları da en az bu kadar emek isteyecektir. Umarım istenen sesi getirir.
Benim için özel bir anlamı oldu bu seyahatın. Önce sizleri tanıdım. Börekler muhteşemdi.
Sevgili Cüneyt Akay, Mustafa Paker, çok duygulu misafirperverliğiniz ölçülemeyecek değerde. Tuncer ve Oktay’ ı beklettik, bol bol da terlettik kusura bakmasınlar. Sohbete katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ozan’ ı ziyaret edebildim.
Tanışma fırsatım olmadı ne yazık ki, şimdi çok geç. İçinizden gelenleri yapmayı, dostlarınıza söylemek istediklerinizi ertelemeyin, pişman oluyor insan sonra.
Sevgiler
Jak Boeno isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla