| valla ne söyleyeyim karar zıpkıncı yönetiminin kararı umarım hayırlı olur.yalnız bir şeye deyinmek istiyorum ve bu son günlerde çok dikkatimi çekti.sinan bey yazılarınızdaki sertliğin bilmiyorum farkındamısınız?sizde moderatör değilde askerlere emir veren komutan havası sezinledim ve birçok arkadaşımında bu tvrınızı sezinlediğini gördüm.bu sinirinizin altındaki sebepler nelerdir acaba yoksa yapısal olarak zaten sinirli bir insan mısınız?bunu sormamda bir art niyet yoktur.
konuya gelince.elbetteki bu tarz yazıları en çok yazan kişi olarak ben buna karşıyım ama kararada herkez gibi saygılıyım.ancak kilitlenen başlıklardaki bir kaç insanın rahatsız olması ve ben bir daha bu siteye girmem diyerekten anlamsız bir tehtitde bulunması ve bunun üzerine başlıkların kilitlenmesi tabikide düşündürücü olmuştur.ben düşüncelerimi bir çok sitede ve birçok zıpkıncı sitesinde söylüyorum tartışıyorum ama hiçbiryerde böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.neyse yılmazın söylediği gibi zaten bizim anlatmak istediğimizi milyonlar anlatmaya başladı bu yüzden artık ben yazmasamda içim rahat.
saygılar.
__________________ GÜNEŞE BAK DOĞUDAN DOĞACAK
ARKIN özçelebi
BURSA,ADANA,istanbul
1981 |