| Arkadaslar Sinan beyin ozelime atmıs oldugu mesaj ektedir ve bana yazmıs oldugu mesajda ektedir Sinan bey ben demekki yanlıs anlamamısım siz bu baslık altına siyaset yapılmamasını okeyleyenleri bile karsınıza almak istiyorsunuz anladıgım kadarıyla isterseniz kusura bakmayın ama size katılmıyor size katılmadıgım icinde beni siteden atmak isterseniz onceden mesajla bildirinizki bende genel bir mesaj yazarak siteden ayrılmıs olurum ve emin olun bu siteye bir daha adımı atmam siz merak etmeyin butun arkadaslarımada saygılarımı sunarım ama siz insanları mesajlarınızla karsınıza almak istiyor gibi bir tavır sergiliyorsunuz.
Erol bey
yanlış aktarım yapıyorsunuz.iyiniyetinizi anlayışla karşılıyorum ama kelimeleriniz seçici değil.
*****bu baslık altında moderator Sinan arkadasmımızın yazısında 1-2 kelimeden kaynaklanan yerlere bende takıldım ve kendisine sordum bu baslık altına bizlerde yorum yaptık mesajında bizleridemi katıyorsun diye sordugumda kendisi tabiki baskalarına soyledigini izah etti****
ben başkalarını ifade ettiğimi söylemedim.Mesajın genel olduğunu söyledim.konu uzayıncada tekrar etme gereği hissettim dedim.
size attğım mesajı ya bu mesaja ilave edin yada kendi mesajınızı düzeltin.
Biz bütün üyelere eşit uzaklık ve yakınlıktayız..
Svg.Syg.