Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2005   #9 (permalink)
judge
ZIPKINCI

judge - MSN üzeri Mesaj gönder
selam

Taygun cum aramıza hoşgeldin diyeyim önce;
Abiler benden çok daha tecrübelidir tabii ki ama bende birkaç şey eklemek istedim sen izmir de dalacaksın ve sığ dalışı yapıcam diyorsun bence öncelikle sığ paleti alacaksın yani palası esnek ve yormayacak derecede olacak onu hallettim diyorsun tamam eyvallah;diğer bir sorunda tüfek sığ dalışı yapacağın için balık sığda daha dikkatli ve uyanık olur yani hep tetiktedir onun için muzaffer abiminde dediği gibi kurabileceğin en yüksek tüfeği al yani 90 lık işini görrür.Birde sana bir tavsiyede bulunayım madem paran kısıtlı ölçüde, alacaksan bir kere al derim çünkü ucuz malzeme kullanırsan ileride bir sorun yarattığında tekrar malzeme alman zorlaşabilir ve balığın en verimli zamanında seni takımların yarı yolda bırakabilir biraz para biriktir diyebilirim.Muzaffer abim apnea demiş bak onu düşünebilirsin en azından türk malı ve birşey olduğunda yedek parça sorunu yaşamassın zaten kalite bir tüfek aldığında pek sorun yaşayacağını zannetmem sonuçta o tüfekler kalitesini hem yurt dışında hem türkiyede kendini kanıtlamıştır.Gözlüğe gelince en önmeli parçalardan biri seni tamamlayacak sonuçta sadece cam olması sana zarar getirir yani buğu sorunu yaşarsın 1 ikincisi yüzüne tam oturmayabilir o yüzden iyi bişey alderim ben. gene bir sorun olursa bana yaz özelime ben şimdi arkadaşlara mail atacağım eğer fazla malzemeleri varsa sana yönlendiricem bu zıpkın işi insanın damarlarına girdiği zaman bırakamassın bilirim bende çok para sıkıntısından dolayı zorluk çektim bilirim ama şimdi allaha şükür durumum fena değil saygılarımla.Bu arada kendini geliştirdikçe nefesini kontrol edebildikçe ve vücudunu dinledikçe kendini geliştireceksin şu an çok kafana takma derin dalmak istiyorum deme ve kendini şartlandırma zamanla ilerledikçe bu konuda limitlerini kontrollü olarak arttırmayı bileceksin yanında tecrübeli biri varsa onun gözetiminde dalman ilk başlarda senin için çok verimli olur senin kendinin yaptığın hataları bir üçünce gözle inceler ve sana çok daha yardımcı olur arkadaşım